EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

EMART 3800930685899

Pălărie cu mărgele pline de flori 11x11x4 mm gaură 1 mm culoare verde -20 grame ~112 buc

COD: 127800
Greutate: 20 gr.
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Descriere

Creați decorațiuni originale și uimitoare cu margelele oferite de EMART. La noi veți găsi o abundență incredibilă de culori, forme și modele de margele. Comanda online!


EMART are o colecție extrem de bogată de diferite tipuri de margele cu care puteți face martenichki a>, brățări, coliere și costume de sărbătoare pentru diverse ocazii.
• Mărimea și forma fiecărei mărgele sunt diferite și sunt descrise în numele acesteia.
• Ceea ce le face o piesă de artă specifică este faptul că conțin simboluri obligatorii legate de tema națională - steaguri, stemă, tricolor sau cele caracteristice imaginilor populare - flori sau motive geometrice care se regăsesc în diverse modele de broderie.
• Puteți realiza o varietate de creații unice de mărgele. Meșteșugurile cu mărgele sunt preferate de mulți oameni, în special de femei. Mărgelele care au o varietate de culori sunt unul dintre motivele pentru care realizarea unei varietăți de bijuterii artistice este o expresie a bunului gust.
• Cu alte cuvinte, margelele servesc ca o barieră între lumea înconjurătoare și persoană și, din acest motiv, decorează locurile care sunt considerate limită pentru corpul uman - cap, gât, piept (inima), talie, încheieturi. , gleznele picioarele – unde se termină haina și corpul ar putea fi vulnerabil.
• Semantica cuvântului mărgea provine din cuvântul proto-slav „moni” – gât, spate jos. În dezvoltarea limbii noastre, cuvântul mărgele este asociat cu mic, micEvaluează produsul:

Produsul nu a fost evaluat.

Fotografiile clientului

Nu s-au încărcat fotografii, (Trebuie să fiți un utilizator înregistrat pentru a încărca imagini).
Recenzii: 0

Trebuie să fiți înregistrat pentru a posta comentarii

Produse similare

Istoricul tau de navigare

next prev
'