EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Șuvițe de mărgele din pietre prețioase Labradorite, Fabricare bijuterii, Coliere DIY, Brățări

Labradoritul este o piatră fenomenală datorită jocului său intens de culoare care strălucește prin tonurile sale mutate. Dacă proiectați bijuterii, nu pierdeți ofertele noastre excelente despre acest mineral magic și vindecător.

Vezi mai mult
4 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (4)
LABRADORIT natural grad A bila 10 mm sir de margele piatra semipretioasa ~38 bucati
Nou
Produse Top

COD: 181654 Bucata: 38
Pret 362.00 Mdl
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
289.60 Mdl
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
LABRADORIT natural grad A bila 6 mm sir de margele piatra semipretioasa ~60 bucati
Nou
Produse Top

COD: 181652 Bucata: 60
Pret 209.00 Mdl
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
167.20 Mdl
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
LABRADORIT natural grad A bila 8 mm sir margele piatra semipretioasa ~48 bucati
Nou
Produse Top

COD: 181653 Bucata: 48
Pret 252.00 Mdl
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
201.60 Mdl
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
LABRADORIT Norvegia mărgele de șnur de 8 mm din piatră semiprețioasă ~45 bucăți

COD: 141473 Bucata: 45
Pret 89.00 Mdl
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos

Labradorit - Universul din palma mâinii tale

 

Culori capricioase care sunt greu de descris cu o singură culoare - așa veți recunoaște piatra neobișnuită, care își are istoria din îndepărtata Canada.Descoperită în îndepărtatul secol al XVIII-lea, piatra arată ca un mic univers pe care îl poți asambla în mână. Numele său provine dintr-o zonă din Canada unde a fost extrasă pentru prima dată. Farmecul său atrage atenția geologilor și îi dau propriul nume pentru a-l descrie.Acest lucru nu înseamnă că labradoritul nu era cunoscut cu mult înainte de această descoperire. Localnicii credeau că această piatră a fost trimisă din spațiu. S-a crezut că este o bucată din focul înghețat al luminii nordice.

 

Culori Labradorit

 

În majoritatea cazurilor, piatra este gri închis, alb cenușiu sau verde închis. Blițurile sale irizante, care au adunat culorile curcubeului, sunt obținute prin refractarea luminii care joacă un spectacol cosmic pe suprafața pietrei. Piatra de labradorită poate fi găsită și în nuanțe aurii sau cele cu o culoare „șampanie”.

 

Magia cosmosului, adunată în Labradorit

 

În timp ce alte pietre ne leagă de stabilitatea Mamei Pământ, aceasta are imensa proprietate de a trezi vastul cosmos din noi. Să ne facă să visăm cu capul în nori.Ai auzit că în fiecare dintre noi se află o putere magică care așteaptă să fie trezită? Ei bine, dacă aveți nevoie să vă treziți magia interioară, această piatră este doar pentru dvs., deoarece vă va stimula darurile naturale supranaturale.Se spune că poate debloca chiar clarviziune și abilități intuitive, precum și poate însoți comunicarea cu liderii spirituali. Acest lucru se datorează ușurinței sale inerente de a se deplasa între lumi și spații.Labradoritul are capacitatea de a scoate la iveală tot ce este mai bun în oameni. Amplasat într-un mediu de lucru, acesta va facilita comunicarea între colegi și va face procesul de lucru mai ușor și mai plăcut.Conform holistilor, ea alungă energia negativă și trăsăturile care ne împiedică caracterul, cum ar fi negativitatea, înclinația spre depresie sau rușine. Labradoritul reduce impulsurile pentru un comportament nesăbuit și antisocial.În termeni fizici, piatra este bună pentru plămâni și poate ameliora problemele respiratorii, bolile tractului respirator superior și inferior și răcelile. Poate stimula metabolismul și digestia.De asemenea, scade tensiunea arterială. Dacă vă definiți ca o persoană cu sânge rece, labradoritul vă va face să aveți mai multe șanse de a rezista la temperaturi scăzute.Din punct de vedere mental, piatra aduce amintiri uitate și le facilitează înțelegerea. Cu el puteți scăpa de fricile vechi și puteți câștiga forță din univers.

 

Aspect zodiacal

 

Culoarea albastră care predomină în majoritatea soiurilor de labradorit o conectează cu venirea echinocțiului de primăvară, deci este considerată o piatră de naștere pentru persoanele născute între 19 februarie și 19 martie.Din nou, culoarea sa este motivul pentru care se asociază cu energia cristalului care stimulează chakra gâtului.Labradoritul cu o paletă curgătoare de multe culori este potrivit pentru toate chakrele.Deși nu există un semn zodiacal specific cu care să se asocieze, piatra atrage ca un magnet reprezentanții semnului zodiacal Rac.

 

De ce sa alegeti labradorit de la EM Art Ro ?

 

Îți faci propriile bijuterii, ai nevoie de un cadou unic pentru o persoană dragă sau vrei ca o mascotă să țină Spațiul la îndemână? Apoi aruncați o privire la bogata colecție de mărgele de labradorit pe care le-am selectat special pentru proiectele dvs.În funcție de numărul și dimensiunea corzilor, prețurile variază, care sunt între 7.5 și 70 de lei. Avem diferite nuanțe care nu vor trece neobservate, iar proiectele tale vor deveni opere de artă.Vă oferim o paletă bogată de oportunități și modalități de cumpărături. Online sau pe site, într-unul din magazinele noastre din țară - garantăm atitudine profesională și consultare de la consultanții noștri.

 

Livrare

 

Comenzile online sunt acceptate 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Livrarea se face în termen de patru zile lucrătoare de la primirea comenzii, la o companie de curierat convenabilă pentru dvs. Pentru a vă face cât mai ușor posibil, vă oferim două metode convenabile de plată - prin transfer bancar sau prin transfer poștal prin ramburs.

 

Observatii:

Aceste proprietăți curative nu înlocuiesc examinarea unui medic și nu garantează un tratament eficient, dacă este necesar, de către un specialist într-un anumit domeniu. Metodele sunt utilizate ca un ajutor în atenuarea bolilor enumerate. EM Art  Ro nu este responsabil pentru eficacitatea tratamentelor alternative.

'