EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

margele

Aici veți găsi o mare varietate de margele din lemn, metal, sticlă și plastic. Potrivit pentru bijuterii, martenitsi, decoratiuni, carti, scrapuri. Discounturi mari de sezon și reduceri de cantitate.

Vezi mai mult

LUMEA CAPTIVĂ A MÂRGELELOR

 

Căutați mai multe informații despre tipurile de margele? Există sute de fapte interesante despre margele, dar aceste fapte sunt excelente atât pentru artiștii noi, cât și

 

EM ART - BINE AȚI VENIT ÎN LUMEA EXCLUSIVĂ A MARGELOR!

 

Mărgelele au făcut parte din societate de mii de ani. O pereche de margele realizate din scoici de melci de mare realizate acum 1.000 de ani sunt considerate a fi cele mai vechi exemple cunoscute de bijuterii. Mărgelele au fost folosite și pentru comerț, ca monedă și ca artă, așa cum sunt astăzi.

Mărgele de sticlă sunt un tip universal de mărgele și pot varia de la cristale ieftine la cristale de înaltă calitate. Mărgelele de sticlă pot crea un aspect scump pentru mai puțin, deoarece luciul îl imită adesea pe cel al perlelor și al pietrelor prețioase.

Ele pot fi realizate în diferite culori și diferite niveluri de transparență pentru a se potrivi fiecărui proiect. Margele de sticlă cehă sunt adesea considerate a fi mărgele de sticlă extrudată de cea mai înaltă calitate din lume. În magazinele EM ART margelele sunt disponibile în forme rotunde, pătrate sau diferite alte forme.

Mărgelele de lemn sunt ușoare și accesibile, oferă o senzație naturală sau naturală. Oferim colorate, cerate sau vopsite cu o varietate de modele. Mărgelele de lemn pot veni din toată lumea, inclusiv din lemn exotic din Brazilia sau Filipine.

Natura flexibilă a lemnului permite acestor margele să fie răsucite, șlefuite, găurite și vopsite cu ușurință, astfel încât să depășească designul margelelor din lemn. Cumpără mărgele după bunul plac și le poți personaliza pentru proiectul tău.

Margele de cristal sunt realizate din sticla cu plumb si sunt foarte stralucitoare. Ele sunt de obicei îngrădite pentru un plus de strălucire și strălucesc ca un diamant sau o altă bijuterie. În lumea EM ART veți găsi multe forme diferite, cum ar fi:

balize

rivoili

cercuri

rondele

 

 Margele de cristal sunt perfecte pentru bijuterii speciale. Cristalele pot avea, de asemenea, spatele plat numite cristale.

 

Margele de semințe sunt o mărgele foarte comună pentru mărgele, în special pentru broderie. Sunt mărgele mici de sticlă, adesea bucăți scurte de trestie de sticlă tăiată care se încălzesc pentru a forma forme netede. Fiecare fir este foarte omogen, iar bilele de cea mai buna calitate provin din Japonia, cu o calitate mai mica din China.

 

EM ART VA  OFERĂ ÎN ORICE CULOARE ȘI FORME DIVERSE, PRECUM:

 

margele delicate

margele pătrate

margele triunghiulare și multe altele.

 Cele mai mari margele au aproximativ 6,5 mm în diametru, iar cele mai mici au mai puțin de o zecime de milimetru în diametru. Mărgelele cehe sunt adesea folosite cu un instrument special numit ac de mărgele.

Mărgelele de lampwork sunt realizate manual una câte una prin topirea baghetelor subțiri de sticlă cu o torță cu flacără sau inițial o lampă (de unde și numele). Sticla fierbinte este înfășurată în jurul unui fir acoperit care formează deschiderea mingii.Modelele și modelele complicate se pot topi în sticlă, creând un set vibrant de culori și straturi de sticlă. Ele pot fi realizate cu forme abstracte sau modele mai realiste, cum ar fi flori și animale. Aceste margele lucrate manual sunt adesea mai scumpe, dar merită detaliile rafinate.

Mărgele de perle sunt adesea perle de cultură sărate sau de apă dulce care sunt găurite pentru a forma margele. Mărgelele de perle pot fi, de asemenea, făcute din sticlă lustruită sau plastic, făcute să semene cu perle. Mărgelele de perle adaugă o notă de extravaganță oricărui proiect de mărgele.

 

LUMEA MISTERIOASĂ A MÂRGELELOR

 

Cu cât știi mai multe despre margele, cu atât vei fi mai pregătit pentru următorul tău proiect de mărgele. Bucurați-vă de realizarea de bijuterii cu noile cunoștințe despre margele descoperite și cu sugestiile noastre pentru dvs.!

Mărgeaua este un obiect mic cu o gaură în el pentru înșirare. Mărgelele pot fi înfiletate pe o sfoară. Mărgelele pot fi făcute din multe lucruri diferite, inclusiv lemn, sticlă și pietre prețioase. Cele mai vechi margele cunoscute au peste 100.000 de ani.

Mărgele din pietre au fost găsite în mormintele regilor egipteni. Mărgelele de lut au fost întotdeauna făcute din abundență. Inițial au fost pictate în modele similare cu cele folosite pe boluri sau oale.

În ultimul secol, în emisfera vestică, purtarea mărgelelor a devenit apanajul femeii. Cu toate acestea, de-a lungul istoriei, bărbații au purtat cantități mari de mărgele pentru a-și arăta masculinitatea și puterea. Încă din anul 5000 î.Hr.

Bărbații și femeile apreciau purtarea de scoici, pietre, dinți și mărgele osoase. Mărgele de faianță și carnelian găsite într-un mormânt egiptean datează din 4000 î.Hr.

Navele comerciale feniciene transportau mărgele în și din Egipt încă din anul 2500 î.Hr., așa că este imposibil de știut cu siguranță cât au durat margelele. Mormintele Egiptului dezvăluie dezvoltarea meșteșugului mărgelelor, îmbunătățindu-le pe cele ale altor civilizații datorită rutelor comerciale stabilite în Europa continentală.

Din 3000-1900 î.e.n, drumurile de chihlimbar treceau din Moravia, Franța și Austria către Rusia, Anglia și Spania. Rutele comerciale antice mergeau în Orientul Îndepărtat, precum și în Africa.

Astăzi există multe tipuri de margele, inclusiv margele de argint, margele de piatră și margele de cristal. Înșirarea mărgelelor pe sârmă pentru margele este una dintre cele mai populare metode de realizare a bijuteriilor și a motivelor din margele.

Acesta poate fi purtat ca brățări, coliere și multe altele. În Japonia, producția de margele a intrat în vogă atunci când moștenitoarea tronului Masako și-a făcut propriul colier din margele Swarovski. Expoziții de mărgele au loc în noiembrie în fiecare an, iar iubitorii de mărgele își publică lucrările. Ei devin adesea creatori de tendințe.

Probabil te-ai întrebat de multe ori, ce sunt margelele? Mărgelele sunt de obicei piese mici, frumoase, formate în moduri diferite.

În unele culturi antice, chiar și cu mii de ani în urmă, margelele erau înșirate pe fire, la fel ca și alte tipuri de fire pentru a face bijuterii. Mărgelele vin în diferite dimensiuni. Din mărgele foarte, foarte mici, de doar câțiva milimetri mici. Până la mare, mare, uneori depășind câțiva sau chiar mai mult de 10 centimetri.

Tipurile de margele pot fi descrise și denumite din diferite unghiuri. Ele pot fi clasificate pe baza unor astfel de criterii:

 

-material

-formă

-Proces de fabricație

-origine

-desen la suprafață

-tendințele modei

-culori

 

TIPURI DE MARGELE    - DUPA MATERIAL

 

margele de piatra pretioasa (margele semipretioase)

Mărgelele din piatră prețioasă, numite și mărgele semiprețioase, pot include pietre prețioase naturale, pietre prețioase îmbunătățite sau materiale artificiale. Disponibil în diverse forme și dimensiuni. Cea mai comună este forma rotundă cu dimensiunile de 4 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm și 12 mm.

Există diferite forme din care puteți alege, inclusiv rotund neted, așchii și bucăți de pietre semiprețioase (de exemplu, ametist, jad, agat) care au o formă neregulată.

Desigur, nu puteam rata industria sticlei în plină expansiune din Boemia (Republica Cehă de astăzi) și producția de mărgele de cristal cehe în secolul al XIV-lea.

Istoria ne duce înapoi la sfârșitul secolului al XIX-lea din nou în Boemia, unde Daniel Swarovski, sub influența descoperirilor tehnice revoluționare ale vremii și a apariției electricității, și-a creat mașina de incrustare cu cristale.

Și pentru a rezuma în câteva cuvinte - margelele noastre preferate au fost folosite încă din zorii omenirii. Sunt una dintre cele mai vechi forme de artă, gravate manual și pictate în funcție de scopurile pe care ar fi trebuit să le atingă. Au fost folosite ca bijuterii pentru a sublinia statutul social - gen, vârstă, poziție în societate.

Aveau o funcție decorativă și erau folosite pentru a decora costumele tradiționale sau ca ornamente pentru mâinile prințeselor celtice și conducătorilor africani. În unele cazuri, utilizarea lor era și religioasă - pentru producerea de mătănii sau amulete preoțești. Sforile cu margele aveau adesea o funcție de protecție sau aduceau noroc proprietarului său.

Brățările cu mărgele pe care le cunoaștem de la Rodopi au o astfel de funcție apotropaică. De aceea putem vedea tineri și bătrâni, bărbați și femei, gravide și nou-născuți, împodobiți cu ei.

Pentru că a evita „ochii răi” și a fi ferit de urări rele este ceva adânc înrădăcinat în tradiția noastră balcanică iar simbolismul mărgelei trece dincolo de frumos și estetic.

 

TOT CEEA CE  îți trebuie într-un singur loc!

 

Consumabilele pentru realizarea de bijuterii sunt specialitatea noastră. Peste 25.000 de produse sunt aici pentru a vă ajuta să realizați bijuterii frumoase folosind toate cele mai noi instrumente, tehnici și margele într-o mare varietate.

Oferim totul pentru a vă crea propriile bijuterii, inclusiv toate mărgele de sticlă și cristal pentru realizarea de bijuterii, la o selecție largă de materiale și componente de șir pentru descoperiri.

Avem personal experimentat care te va ajuta sa reusesti in proiectele tale. Toate margelele pentru realizarea de bijuterii pe care vi le puteti imagina - si sute de altele care sa va ocupe latura creativa.

Avem o selectie impresionanta de margele in sute de stiluri, marimi si culori, pandantivele sunt aici in majoritatea culorilor si formelor special pentru proiectele tale.

Ai nevoie de margele de forme fara margini? Avem peste 2000 de culori, dimensiuni și forme pentru a satisface toate nevoile proiectului dumneavoastră.

Aceste mici picături strălucitoare fac mult mai mult decât sugerează dimensiunea lor. Indiferent dacă doriți să adăugați o strălucire proaspătă garderobei dvs. de bijuterii sau doriți să vă creați propriul stil, bijuteriile cu margele sunt doar modalitatea perfectă de a vă modela imaginația.

Disponibil în zeci de sute de soiuri, aceste mărgele mici și mari vă pot oferi aspectul pe care îl doriți pentru aproape orice ocazie. La urma urmei, fiecare mărgele este unică și individuală în sine. Cu toate acestea, ai fi fascinat să știi că cultura mărgelelor nu este doar o altă tendință modernă, strălucind în ultima modă. De fapt, margelele sunt în comerț, poate pentru totdeauna.

Dacă sunteți în căutarea mărgele, atunci ați venit în locul potrivit! Avem o gamă largă de margele. Indiferent dacă aveți nevoie de mărgele cele mai mici sau de mărgele mari, atunci sunt șanse să le găsiți aici. Și gama noastră este în continuă creștere - reveniți în continuare pentru a vedea o gamă mai mare atunci când devin disponibile margele noi.

 

CAUTATI   O CANTITATE  VRAC  A TIPURILOR DE MARGELE?

 

Atunci  va putem ajuta. Doar vizitați magazinele sau comandați online din magazinele EM ART.

Unele amestecuri au o temă de culoare, iar dimensiunea și forma margelelor variază. Celelalte amestecuri nu au nicio temă și folosesc toate tipurile diferite de margele. Amestecuri de margele sunt grozave atunci cand ai nevoie de putina inspiratie. Cumpărarea de margele de sticlă mixte este o modalitate bună de a inspira o nouă creație.

Alege amestecuri de margele de sticla care folosesc aceeasi forma si dimensiune, un curcubeu de culori. Dacă preferați, alegeți o temă de culoare pentru margelele dvs. de sticlă mixte, cu mai multe forme și dimensiuni diferite. Varietatea de margele aprinde imaginatia!

Cu tendințele actuale pentru toate margelele, oferim câteva motive super drăguțe, astfel încât să le puteți folosi pentru a vă bucura de ameliorarea stresului.

Brick Stitch (cunoscut și sub numele de Comanche Stitch) este de origine nativă americană. Seamănă mult cu Peyote Stitch  care  este întoarsă în lateral. Principala diferență dintre cele două este că firul din Cusătura Peyote trece prin mărgele, în timp ce firul din Cusătura cărămidă trece pe sub punțile firului.

O modalitate bună de a începe Brick Stitch este să creați o linie de bază de Ladder Stitch în cea mai largă parte a designului.

Unele tipuri de bijuterii au fost folosite în mod tradițional pentru recitalurile de rugăciune budistă și constau din 108 mărgele per nod individual. Matematicienii din perioada Vedică au înțeles că numărul 108 avea semnificație cosmologică. Misticii religioși credeau că aceasta era o completare spirituală și, prin urmare, era un număr sacru.

Ghirlande înșirate cu 108 mărgele au fost folosite ca instrument de numărare atunci când se cântă mantra în timpul meditației, iar multe coliere tradiționale de rugăciune au mărgele mai mari în puncte semnificative de pe marker.

Magazinele EM ART sunt locul tău pentru cumpărături și comoditate pentru furnizarea de tot felul de materiale, unelte, margele pentru bijuterii și multe altele. Vizitați magazinele noastre sau plasați comanda online adăugând articolele în coș și faceți câțiva pași simpli.

 

VIZITAȚI PAGINA NOASTRĂ ÎN CARE AM PREGĂTIT O SELECȚIE URIAȘĂ DE:

 

margele

mărgele de sticlă

margele pentru toate tipurile de bijuterii

pietre semiprețioase

pietre naturale și toate materialele pentru realizarea capodoperelor.

 Veți găsi articolele într-o gamă largă de culori, dimensiuni, forme.

Vi se cere să vizitați site-ul web EM ART și să selectați materialele de care aveți nevoie. Vă vom oferi informații complete despre articole și promoțiile curente.

 

'