EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Figurine din carton

Figurine din carton pentru decorarea albumelor, cărților, caietelor, cutiilor și a altor articole și ambalaje. Majoritatea sunt confecționate din carton perlat voluminos, în multe culori plăcute. Sunt potrivite pentru proiecte creative concepute pentru copii. Vizualizați multe alte materiale creative la prețuri accesibile.

Vezi mai mult
1 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (1)
Inima de carton 100x95x1 mm roșu-4 buc
Produse Top

COD: 832549 Greutate 4 gr Bucata: 4
Pret 12.00 Mdl
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos

FIGURINE DECORATIVE  DE CARTON

Figurinele din carton au atât de multe aplicații. Ele pot fi realizate din multe tipuri diferite de hârtie sau carton, iar probabil cele mai comune în acest scop sunt perlele. Unul dintre motivele pentru aceasta este că acest tip de carton este destul de dens și voluminos, ceea ce, la rândul său, face mult mai ușor de lucrat. Lucrarea cu figurine din carton este destinată și copiilor, deoarece în acest scop este nevoie doar de lipici ca unealtă, care poate fi pe bază de apă sau altele nu atât de puternice, ceea ce va face procesul extrem de sigur și favorabil copiilor.

 

CUM  A  APARUT  CARTONUL?

Cartonul este un tip de hârtie greu care se caracterizează prin duritate și durabilitate. A fost creat în China în secolul al XV-lea. Și a fost folosit în diverse scopuri, una dintre cele mai comune aplicații ale sale fiind ca material de ambalare. De aceea, una dintre funcțiile sale principale este de a stoca diferite tipuri de produse și materiale. Spre bucuria tuturor pasionaților de kraft, amatorilor și profesioniștilor, se implică și în această industrie, ușurând munca și dând și mai multă frumusețe și durabilitate ideilor și proiectelor.

 

DESCRIEREA  PRODUSULUI

De obicei, figurinele din carton sidefat sunt colorate pe ambele fețe și au pigmenți foarte rezistenți la lumină, cu o strălucire moale sidefată. Suprafața lor este plană și netedă, fără pori, prin urmare sunt foarte improprii pentru lucrul cu cerneluri de hobby care necesită o bază poroasă.

Cartonul perlat se distinge prin capacitatea sa de a oferi un finisaj fin, dar în același timp destul de atrăgător designului sau operei dvs. de artă. Acest carton este neted la atingere și strălucitor la ochi.

În general, cartonul perlat în sine este complet contrar tradiției, deoarece este o combinație unică de vechi și nou, tradițional și modern, creată prin adăugarea de luciu metalic la gama existentă de pergamente. Imită precizia metalului și pergamentul antic, rezultând un tip de carton care produce rezultate vizuale izbitor de impresionante.

Acest carton este si unul dintre materialele pentru realizarea unor figurine frumoase din carton, cu ajutorul caruia vei putea transforma fiecare dintre proiectele tale intr-o capodopera sau orice obiect caruia vrei sa-i insufleti viata si o stare foarte primavaratica.

 

APLICAȚIE ȘI SCOP

 

Hârtia și cartonul perlat sunt disponibile în multe culori frumoase și populare și sunt potrivite pentru realizarea și decorarea albumelor, felicitărilor, caiete, cutii de cadouri, invitații sau proiecte de scrapbooking. Alte idei în care să folosești figurine frumoase din carton sunt: să decorați peretele, precum și orice mobilier din creșă, precum și caiete, creioane, lămpi și multe altele.

Una dintre cele mai populare decoratiuni cu hartie sidefata sunt figurinele din carton. În funcție de proiectul dvs., le puteți realiza singur, folosind hârtie, foarfece și multe șabloane într-o varietate de forme și dimensiuni, sau opțiunea mai ușoară, mai rapidă și de super calitate este să cumpărați figuri gata făcute și să le folosiți direct pentru decorul dorit.

Dacă alegi figurine din carton gata făcute, nu doar că vei economisi mult timp, dar vei avea și figuri perfect decupate și realizate, cu ajutorul cărora proiectul tău va deveni rapid o operă de artă. Astfel, chiar dacă nu te pricepi foarte bine la tăierea diferitelor figuri de carton, această îngrijorare va dispărea automat pentru că vei avea materiale gata făcute.

Desigur, puteți folosi orice alt tip de hârtie dorit, dar perla creează o strălucire vizuală incredibilă oricărui proiect obișnuit și îl face cu adevărat special. Dacă aveți nevoie de acest sclipici, dar nu doriți atât de multă culoare, în acest caz ați putea folosi albul, pentru că nu este atât de limitativ. Iar un alt plus al hârtiei albe perlate este că poate fi complet reciclată și este biodegradabilă, și îi lipsește, de asemenea, acidul, clorul și lignina.

Și acum dă toată libertatea imaginației tale și decorează tot ce îți dorești cu figuri de carton în orice formă, culoare și dimensiune.

 

GAMA DE PREȚURI

La noi vei gasi figurine din carton pentru decorarea fiecaruia dintre proiectele tale la prețuri bune.

 

DE CE EM ART?

 La EM ART vei gasi mai multe tipuri de figurine din carton realizate atat din hartie simpla cat si din hartie sidefata. Dacă vrei să faci totul singur, după modelul și designul tău poți vedea secțiunea cu carton și hârtie, unde vei găsi o mare varietate de hârtie de designer, hârtie creponată, lucrată manual, precum hârtie nepaleză, precum și bere și carton kraft și multe altele.

Aici vei gasi diverse caiete, blankuri pentru albume si rame de decorat cu figurine din carton, precum si o gama variata de materiale si instrumente pentru a realiza cele mai frumoase felicitari pentru cei dragi si prieteni si pentru a le face ocazia si mai speciala.

Iar pentru un cadou sau adaos și mai spectaculos și mai interesant la acesta, puteți arunca o privire asupra elementelor din carton de bere, pe care le veți găsi în categoria „Figurine din carton de bere pentru decor”. Acolo vei găsi o gamă largă de figurine tăiate cu laser, inscripții, elemente separate sau seturi întregi de carton de bere. Toate sunt foarte potrivite pentru realizarea de felicitări, albume foto, cutii de decorare, împachetare cadouri, diverse articole decorate cu decoupage, album de însemnări și multe alte idei și proiecte de artizanat și hobby.

Dacă nu ați mai lucrat niciodată cu carton de bere, trebuie să aveți în vedere că atașarea acestuia la obiectul dorit se face cu ajutorul adezivului universal. Odata uscat, poate fi vopsit cu vopsele acrilice, paste antice, vopsele tempera, creioane colorate, markere, pixuri sau altfel decorat.

 

LIVRARE

 Pentru comenzi si livrare, va informam ca la achizitionarea de pe site plata ramburs se poate face prin mandat postal sau prin transfer bancar. Încercăm să vă fie cât mai ușor posibil pentru dumneavoastră, clienții noștri, pentru că știm cât de valoros este timpul dumneavoastră.

Comenzile pot fi plasate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar livrările se fac în câteva zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.

Pentru întrebări puteți contacta consultanții noștri din magazinul online EM ART. Programul lor de lucru este de luni până sâmbătă - de la 9:30 la 18:30 și duminica de la 10:00 la 17:00.

Vă asigurăm că toate datele personale furnizate de dumneavoastră vor fi protejate în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal.

'