EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Nefrit pietrele naturale și semi-prețioase

Nefrit este una dintre soiurile pietrei de jad îndumnezeite de chinezi. El este „mascota magică a estului”. Îl veți recunoaște după tonul muzical pe care îl emite atunci când este lovit. Nu trebuie să căutați altundeva pentru a obține mărgele de jad. La noi le veți găsi în formă naturală sau colorată la prețuri foarte atractive.

Vezi mai mult
5 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (3)
Snur de margele piatra semipretioasa JAD HETIAN violet bila naturala 10 mm ~36 bucati
Nou

COD: 181764 Bucata: 36
Pret 84.55 Mdl
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
67.64 Mdl
/ 5-9 set
59.19 Mdl
/ 10 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Snur de margele piatra semipretioasa JAD HETIAN violet bila naturala 12 mm ~31 bucati
Nou

COD: 181765 Bucata: 31
Pret 129.20 Mdl
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
103.36 Mdl
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Snur de margele piatra semipretioasa JAD HETIAN violet bila naturala 4 mm ~85 bucati
Nou
Produse Top

COD: 181761 Bucata: 85
Pret 46.55 Mdl
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
37.24 Mdl
/ 5-9 set
32.59 Mdl
/ 10 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Snur de margele piatra semipretioasa JAD HETIAN violet bila naturala 6 mm ~64 bucati
Nou
Produse Top

COD: 181762 Bucata: 64
Pret 53.20 Mdl
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
42.56 Mdl
/ 5-9 set
37.24 Mdl
/ 10 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Snur de margele piatra semipretioasa JAD HETIAN violet bila naturala 8 mm ~45 bucati
Nou
Produse Top

COD: 181763 Bucata: 45
Pret 61.75 Mdl
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
49.40 Mdl
/ 5-9 set
43.23 Mdl
/ 10 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos

Jadul își are rădăcinile culturale în peșterile și colibele întunecate de fum care adăposteau oameni preistorici. În toată lumea, lucrătorii din epoca de piatră au modelat această piatră prețioasă în arme, unelte, ornamente și obiecte rituale. Sculpturile lor se referă la forțele cerului și pământului și forțele mistice ale vieții și morții.Jadul este valoros de mii de ani. Este considerat suficient de pur și durabil pentru a inspira cele mai înalte aspirații spirituale ale proprietarului, dar în același timp suficient de senzual și luxos pentru a satisface dorințele pământești. Consumatorii asiatici nu și-au pierdut niciodată fascinația pentru jad, iar astăzi cumpărătorii non-asiatici sunt mai atrași de jad decât oricând. Toată lumea este atrasă de patrimoniul său bogat, precum și de frumusețea, durabilitatea și raritatea.

 

CĂLĂTORIA  PIETREI  NEFRETIT

 

Legătura antică dintre această piatră prețioasă și umanitate este păstrată până în prezent în rândul societăților indigene din Noua Zeelandă și părți din America de Nord. În China, a devenit o tradiție artistică care a înflorit de mai bine de 3.000 de ani.În America Centrală, Maya și Aztecii au apreciat jadul jadeit. A fost folosit în scopuri medicale, precum și pentru bijuterii, ornamente și artefacte religioase. Numele de jad provine din expresia spaniolă piedra de ijada - literalmente „piatră a durerii la țară”.Primii exploratori spanioli l-au botezat după ce au văzut localnicii ținând bucăți de piatră în lateral pentru a vindeca sau ameliora diferite dureri. Negrit simbolizează, de asemenea, prosperitatea, succesul și norocul.În China - unde tradiția sculpturii în lemn a fost veche de mii de ani - jadul a atins apogeul ca un mediu artistic important. Primul jad a ajuns în China din Birmania (acum cunoscută sub numele de Myanmar) la sfârșitul anilor 1700, iar la sfârșitul secolului al XVIII-lea și începutul secolului al XIX-lea sculptorii au creat capodopere care sunt încă de neegalat în ceea ce privește conceptul, designul și execuția tehnică.

Chinezii asociază jadul cu claritatea minții și puritatea spiritului. Unele dintre motivele simbolice antice utilizate încă în sculpturile moderne de jad (atât jad cât și jadeit) includ:

  • Liliac - fericire
  • Fluture - viață lungă
  • Dragon - putere, prosperitate și bunătate
  • Piersica - nemurire
  • Bi (disc rotund plat cu o gaură în centru) – cer

Nefretit  este, de asemenea, acceptat ca piatra în industria pietrelor prețioase și a bijuteriilor internaționale. Acesta variază de la translucid la opac și poate fi deschis la verde închis, galben, maro, negru, gri sau alb. Culorile sale sunt mai dezactivate decât cele de jad și sunt adesea pete sau dungi.

 Gemologii moderni folosesc cuvântul „jad” ca termen general atât pentru jad cât și pentru jadeit. Aceste pietre prețioase au fost asociate de-a lungul istoriei. De fapt, termenul de jad se aplică și unui număr de pietre prețioase și materiale decorative care seamănă cu jadul și chiar și unor echivalenți artificiali asemănători jadeitului și jadului.

 

CE ESTE  PIATRA JADE?

 

Jadul este o rocă metamorfică formată din agregate granulare dense și dense, formate din căldură și presiune și există de fapt două tipuri.

 „jadul” este compus din:

 

  • silicat hidratat de calciu, magneziu și fier cu o greutate specifică de la 2,90 la 3,02
  • indicele de refracție între 1,60-63 și 1,62-65
  • Duritatea  pe scara Mohs de 6,5

Disponibil în diferite nuanțe de verde, dar și în alb, galben sau roșu. „Jadeitul”, care este mai puternic și mai rar și, prin urmare, mai valoros, este silicatul de sodiu, aluminiu, cu o greutate specifică de la 3,30 la 3,36, indicele de refracție este de 1,645-1,667 și duritatea este de 7 (de altfel, oțelul este de 6,5 și diamantele 10). Jadeitul poate fi găsit în verde, alb, roz, roșu, negru, maro și violet.

 

DE UNDE VINE?

 

Astăzi, Myanmar (Birmania) este cel mai mare exportator, unele exporturi venind din Guatemala, Noua Zeelandă și Australia. Comerțul din Canada este în creștere. Deși jadul este cel mai adesea asociat cu China, propriile sale provizii sunt în mare parte epuizate. Întrucât se păstrează înregistrări puține sau deloc, poate fi aproape imposibil să se spună de unde vine o bucată de jad.

 

CELE MAI MARI BUCATI  DIN NEFRIT

 

Cea mai mare piatră descoperită vreodată se află în Kachin, Myanmar, în valoare de aproximativ 170 de milioane de dolari. Se spune că cântărește 3.000 de tone și este îngropat la patruzeci de metri sub pământ și măsoară douăzeci și unu de metri pe cinci metri pe zece metri.

 

PUTEREA JADULUI

 

Fiecare culoare are propriile sale atribute. Roșul neutralizează situațiile tensionate. Galbenul și portocaliul aduc pace interioară. Verde este culoarea vindecării, dă speranță, calmează și poate duce la romantism. Albastrul ajută o persoană să mediteze. Negrul este protecție împotriva situațiilor negative. Brown se conectează la sol. Albul și smântâna pot crește energia.

 

Pacea, liniștea și înțelepciunea profundă sunt doar câteva dintre atributele lui Jade, „Piatra Înțelepciunii și Prosperității”. Se crede că jadul sculptat într-un fluture atrage iubirea. Un chinez înțelept nu ar lua niciodată o decizie importantă decât dacă ar ține o bucată de jad adevărat.Mai dur decât oțelul, jadul este o piatră prețioasă extrem de puternică și a fost folosită în timpurile preistorice pentru a fabrica instrumente și arme. În China antică și printre Maya și Azteci din America Centrală, se spune că este mai valoros decât aurul. Este un simbol al tuturor celor bune și valoroase și a fost așa de mii de ani.

 

O bucată de jad sculptată în căprioară simbolizează postul înalt și atunci când este sculptată ca o rață, dragostea; sculptat în bambus, semnifică o conduită sublimă, ca un fan al bunăvoinței, sfințeniei lotusului și, în formă de varză, semnifică bogăție și prosperitate.

 

FORȚE DE VINDECARE

 

Jadul a fost descoperit pentru prima dată în râurile Turkestanului chinez, două dintre aceste râuri își poartă încă numele, râul Negru Jad și Râul Alb Jad și pentru că este considerat puterea lui Yang. Ce mod mai bun de a-l atrage decât o putere a lui Yin și această putere a lui Yin vine de la femei. Deci, femeile, nu mai puțin femei goale, au colectat jad. Pentru a-și salva modestia, întreaga adunare se făcea noaptea.

Nefrit,piatra jade  mai moale este mai întâi sculptat în amulete pentru ameliorarea căldurii stomacale, îmbunătățirea funcției inimii și calmarea nervilor. Întărește vasele de sânge și îmbunătățește vederea și auzul. Ca atare, armonizează corpul, protejează împotriva fricii și anxietății și ajută la atingerea longevității.

 

Dar nu doar chinezii au crezut în aceste lucruri. La fel au făcut egiptenii, maori și coreeni. Mesoamericanii, aztecii și myanii ne-au dat numele occidental de jad. Când au ajuns cuceritorii în America de Sud, au descoperit că oamenii purtau pietre de jad în jurul taliei pentru a ameliora problemele la rinichi și stomac. Ei au numit aceasta Piedra de Jada, „piatra inghinală” și au adoptat și această practică.Se crede că este un transmițător natural de raze infraroșii îndepărtate, jadul are o lungime de undă similară cu corpul uman. De asemenea, conține o varietate de minerale utile pentru viață. Într-adevăr nu este prea mult un mister cum au apărut aceste afirmații de sănătate.

Jadul ajută la accesarea viselor inimii și a rezistenței și energiei lor pentru a le aduce în lumea fizică ”, a spus Maria K. Lyons, vindecătoarea de cristale, medicină pe bază de plante și maestrul Reiki care a creat linia de pietre prețioase.Comparați acest lucru cu cuarțul trandafir, care are un aspect mai moale și liniștitor. „Jade lucrează cu inima și la nivel fizic, ajutând la susținerea circulației sângelui, precum și energetic cu inima, ajutând la mișcarea traumelor și a rănilor trecute pentru a găsi un loc profund pentru înțelegere, dragoste și deschidere”.Având în vedere acest lucru, nu este de mirare că culturile din întreaga lume au folosit de mult timp jadul pentru vindecare și ritualuri spirituale. Lyon subliniază că vechiul Maya l-a chemat să curățe energia negativă; Medicina tradițională chineză o folosește în proceduri de vindecare și cosmetice; iar triburile maori din Noua Zeelandă l-au sculptat în talismane sacre. Dar cum o poți folosi în viața ta?

3 LUCRURI-CHEIE PE CARE TREBUIE SĂ LE CUNOSTETI  DESPRE PIATRA JADE

1.Se crede că  piatra Jade aduce noroc. La fel cum trifoiul cu patru frunze este considerat un simbol al norocului, se crede că jadul are o energie de protecție, un farmec fericit. Acesta este motivul pentru care veți vedea deseori statui de jad folosite în feng shui și de ce bebelușii din culturile asiatice sunt deseori înzestrați cu brățări de jad atunci când se nasc.

 2.Reprezintă echilibru și armonie: dacă te simți inconfortabil în orice aspect al vieții tale, experții în cristale consideră că jadul te poate aduce înapoi în centru. „Este piatra perfectă pentru împământare, echilibrarea corpului și calmarea sistemului nervos”. Se crede că acest lucru poate aduce și echilibru în relații, așa că gândiți-vă să lucrați cu jad dacă, să zicem, sunteți gelos pe viața amoroasă a prietenului dumneavoastră.

De asemenea, vă poate face un magnet pentru bani: Da, jadul este unul dintre multele cristale despre care se crede că adaugă numere în soldul dvs. bancar. Cum funcționează exact? „Jadul ajută la tratarea traumei sau a lipsei de gândire cu bani”. Se spune că vibrația sa moleculară unică vă ajută să vă calibrați energia astfel încât să puteți vedea toată abundența din jurul vostru, ajutându-vă să aveți încredere că universul vă va asigura. Desigur, aceasta este o afirmație foarte neștiințifică. Dar cu siguranță nu ar strica să ascunzi jadul în portofel pentru orice eventualitate, nu-i așa?

 

CUM SĂ UTILIZAȚI PIATRA  JADE PENTRU MAI MULTA IUBIRE, FRUMUSEȚE ȘI PROSPERITATE?

 

Deși nu este la fel de omniprezent ca cuarțul trandafir, recent a devenit mult mai ușor să faci cumpărături pentru piatra  jad. Tot ce trebuie să faceți este să intrați în EM ART Ro și să ridicați o piatră de jad - o piatră care a devenit o parte integrantă a ritualurilor de îngrijire a pielii a multor oameni.

 

 „Jadul (mobil) ajută la creșterea circulației și a fluxului de sânge pe față, susține sistemul limfatic și elimină energia stagnantă.” „Frunzele se confruntă mai luminos și mai neted și reduc umflăturile”.

 

 

DE CE SA ALEGEM  EM ART RO ?

 

Aici veți găsi o mulțime de materiale pe care trebuie să le creați fără margini. Vă alegeți produsele cu ușurință, printr-un motor de căutare cu filtru, răsfoiți cu ușurință produse noi, produse de top și cele pe care le cumpărați cu reducere.

Veți primi informații competente despre disponibilitatea articolelor și tot ceea ce vă interesează despre achiziția dvs. Dacă sunteți în căutarea inspirației pentru proiectele dvs., vizitați blogul EM ART. Vă vom ajuta să vă transformați concediile personale și de familie în momente de neuitat.

 

COMANDĂ ȘI LIVRARE

Plasați comanda oricand doriti - 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar livrarea dvs. vă va fi în termen de 4 zile lucrătoare. Specificați o adresă convenabilă pentru dvs., indiferent dacă este aproape de casa sau biroul unei companii de curierat.

 

AVANTAJELE CUMPĂRĂRILOR ONLINE

 

Confort și liniște - nimic nu poate înlocui confortul propriei case înainte de agitația magazinelor. Compararea calmă a bunurilor și serviciilor, analiza și evaluarea produselor, sunt acțiuni mult mai ușor de făcut de la computer acasă sau la birou decât în magazinele aglomerate și aglomerate. Acest avantaj al cumpărăturilor online este extrem de important în zilele reci de iarnă sau în mulțimea din jurul diferitelor sărbători.

Economisirea timpului - fapt care pentru persoanele mai ocupate, un privilegiu deosebit de important. Deci, dacă nu aveți timpul necesar pentru plimbări nesfârșite în alegerea hainelor, cadourilor și a bunurilor de orice tip - acesta poate fi ușor combinat cu cafeaua de dimineață la birou sau cina acasă.Economisirea de bani - unul dintre cele mai mari avantaje ale cumpărăturilor este reducerea mărimii produselor și serviciilor. Astfel, dacă într-un site dat prețul unui produs este unul, atunci în magazin va fi complet diferit și umflat. Pe lângă prețurile mici, există diverse modalități de plată - în numerar la primire, prin cont, prin card, prin mandat poștal.

 

 
'