EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Citrine pietre naturale și semi-prețioase

Citrinul este un tip de cuarț care variază de la galben deschis la chihlimbar profund. Culoarea sa însorită oferă o idee clară a puterii sale pozitive. Comandați mărgele de citrin ușor și ieftin. Abilitatea sa de a crește metabolismul și de a stimula digestia este probabil să te intereseze. Bijuteriile din cristal galben oferă energie și protecție și ajută oamenii să-și realizeze visele.

Vezi mai mult
3 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (3)
Snur de margele piatra semipretioasa CITRIN natural clasa A bila 4 mm ~88 bucati
Nou
Produse Top

COD: 142201 Bucata: 88
Pret 194.75 Mdl
1-2 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
155.80 Mdl
/ 3 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Snur de margele piatra semipretioasa CITRIN natural clasa A bila 6 mm ~58 bucati
Produse Top

COD: 142202 Bucata: 58
Pret 208.05 Mdl
1-2 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
166.44 Mdl
/ 3 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Snur de margele piatra semipretioasa CITRIN natural clasa A bila 10 mm ~39 bucati
Produse Top

COD: 142204 Greutate 54 gr Bucata: 39
Pret 341.05 Mdl
1-2 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
272.84 Mdl
/ 3 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos

CITRINA - PIATRA   RAZELOR   DE   SOARE  DE  PRIMĂVARĂ

 

Cristalul delicat care a adunat primele raze ale soarelui de primăvară este cunoscut sub numele de piatra voinței, imaginației și creșterii personale.Numele său provine de la cuvântul francez „citron”, care înseamnă „lămâie”.Este cunoscut omenirii încă din 300 î.Hr. ca un tip de cuarț. De atunci și până astăzi, există legende că cristalul are capacitatea de a-i face pe bărbați mai atrăgători și mai inteligenți. Oamenii credeau că dacă o femeie are dificultăți în a concepe, citrinul o va ajuta să conceapă.În cele mai vechi timpuri, piatra semiprețioasă era asociată cu mai multe zeități. Culoarea sa este asociată cu zeița recoltei - Demeter, care termină iarna și umple câmpurile cu fertilitate și recoltă abundentă. Citrinul este, de asemenea, o piatră prețioasă a zeiței grecești a primăverii - Persefona.Toate cristalele de culoare aurie sunt considerate simboluri ale zeiței egiptene Sehmet, care simboliza războiul.

 

VARIETĂȚI DE CITRINĂ

 

Cel mai adesea, piatra este o varietate transparentă de cuarț, care variază de la galben pal la auriu sau maro cupru. Culoarea sa naturală nu reține sau acumulează energie negativă, așa cum este cazul majorității pietrelor semiprețioase. Extrem de curios este faptul că este singura piatră care nu are nevoie de curățare și reîncărcare.Adesea, culoarea sa este motivul pentru care este confundat cu topazul galben. O mare parte din citrinul disponibil comercial este ametist tratat termic sau cuarț fumuriu. Ceea ce distinge adevăratul citrin este culoarea sa galben deschis.

 

PROPRIETĂȚI MISTICE ȘI DE VINDECARE:

 

 CITRINA PENTRU RĂNILE SUFLETULUI

 

Purtând energia benefică a soarelui, piatra are un efect de vindecare cald și dătător de viață. Este excelent pentru combaterea stărilor și gândurilor depresive. Este cunoscuta pentru capacitatea sa de a purifica voința și de a da lumină în situații care par a fi o fundătură. Tinde să vă reducă sensibilitatea la criticile primite și să vă îmbunătățească expresia de sine și dezvoltarea personală. Simbol al optimismului, piatra te va ajuta să te bucuri de viață și de micile bucurii ale vieții de zi cu zi. Dacă de multe ori vă simțiți vulnerabili și neajutorați, bijuteriile cu citrin vă vor ajuta să depășiți sentimentele neplăcute și să le transformați în forță interioară și rezistență la critica altor persoane.

 

CITRINA PENTRU TRATAMENTUL FIZIC

Cristalul este cunoscut de terapeuții cu cristale pentru capacitatea sa de a crește rezistența fizică și de a crește fluxul de energie. Ajută metabolismul și procesele sistemului endocrin. De asemenea, se crede că poate elimina oboseala cronică și poate echilibra glanda tiroidă.

Este, de asemenea, utilizat pentru iritații ale pielii, întărește părul și unghiile și ameliorează alergiile enervante.Citrinul este un stimulent puternic care îmbunătățește digestia și are un efect de vindecare asupra problemelor cu pancreasul și splina.Deși nu există dovezi științifice, există afirmații că cristalul este un instrument puternic pentru tratarea infecțiilor renale și a problemelor cu enureza nocturnă.Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a suprima simptomele menopauzei, cum ar fi bufeurile, oboseala și greața.

 

APLICAREA CITRINEI ÎN VIAȚA  DE ZI CU ZI

În afară de frumoase brățări, coliere sau amulete, citrinul este folosit și în meditație. Proprietățile sale contribuie la fluxul Forței de viață universale și promovează o tranziție ușoară către o stare meditativă. Piatra activează procesele de gândire și deschide ușile gândirii interioare. Meditând cu citrin, îi veți simți căldura aurie asupra corpului fizic.

 

SEMNE ZODIACALE

 

Tonurile calde de galben ale pietrei aduc prosperitate și grație celor născuți la începutul verii.Este desemnat ca un cristal al semnului zodiacal Rac.Citrinul funcționează bine pe chakra coroanei, chakrele ombilicale și ale plexului solar.

 

Care este prețul pietrei?

 

În funcție de mărimea, prelucrarea și tipul de mărgele de lămâie, prețul variază în diferite game. La noi la EM ART puteți găsi o mare varietate de culori și dimensiuni de corzi, la prețuri cuprinse între 45 și 65 de lei.

Fie că vizați un șir de citrin galben pal, însorit sau auriu, vă oferim o calitate ridicată și un preț accesibil pentru toate tipurile.

 

LIVRARE

 

Dacă ați ales să aveți încredere în consultanții noștri profesioniști din magazinul nostru online, vă puteți plasa comanda în orice moment al zilei, șapte zile pe săptămână.Odată ce acceptăm și procesăm comanda dvs., vă puteți aștepta la livrare în termen de patru zile lucrătoare de la plasarea comenzii.Trimitem articolele cu o companie de curierat la un birou sau la adresa destinatarului. Opțiunile de plată sunt flexibile pentru a face cumpărăturile mai ușor. Vă oferim să plătiți prin transfer bancar sau prin poștă prin ramburs.

 

 
'