EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Diamond Painting 50x65

O expoziție de modele și o mare varietate de imagini pentru goblene cu diamante puteți găsi la noi la EM ART. Figuri atractive, peisaje și multe alte tablouri cu motive unice care vor umple timpul liber. Lucrul la ele este ușor și oferă plăcere oricărui amator de hobby

Vezi mai mult
0 articole | pagini 1/0

Ce este pictura cu diamante?

 

Conform creatorilor, pictura cu diamante este o combinație între cusătura cruciuliță și pictura după numere. „Folosiți un aplicator pentru a aplica sute de cristale strălucitoare de rășină, unul câte unul, pe o imagine color codată pe pânză”, explică ei. Rezultatul final este o operă de artă strălucitoare, radiantă. Fiecare lucrare poate fi încadrată și agățată în biroul dvs., dăruită cuiva drag sau păstrată pentru dumneavoastră, pentru a vă bucura de ea.

 

Unelte și materiale

Diverse companii oferă kituri care conțin tot ce aveți nevoie pentru a începe. Iată ce veți găsi într-un kit Diamond Art în magazinele EM ART: pânză, adeziv, aplicator, tavă, ceară necurățată și burghie colorate din rășină. „Pictura cu diamante este similară cu lucrul cu mărgele; totuși, lucrați cu burghie”.

 Accesoriile suplimentare pentru pictura cu diamante pe care le puteți achiziționa pentru a vă ușura procesul includ o minunată placă de lumină, care ajută la reducerea tensiunii ochilor, un organizator fantastic pentru diamante, pentru a păstra și urmări toate diamantele colorate, și puțină bandă adezivă, pentru a preveni pătrunderea prafului sau a scamei pe adezivul dumneavoastră în timpul aplicării. Creatorii de picturi cu diamante ar putea de asemenea să prefere să folosească câteva stilouri elegante cu aplicatori multipli și o zonă de lucru ergonomic proiectată.

 

Cum să pictați cu diamante?

Pentru a începe, deschideți pânza dumneavoastră și așezați-o sub ceva greu, cum ar fi o stivă de cărți, pentru câteva ore peste noapte. Acest lucru va ajuta la îndreptarea ei. După ce ați îndreptat-o, așezați pânza dumneavoastră (de preferință pe o placă cu lumină LED), apoi dezlipiți o mică parte din acoperirea de plastic, pentru a lucra pe o mică zonă.

 Fiți atenți să nu o dezlipiți complet, deoarece aceasta protejează pânza adezivă. Acum veți începe să lucrați cu burghiile. „Utilizați diagrama codată de pe pânză pentru a asocia simbolul cu codul de culoare corespunzător al diamantului, apoi găsiți punga de diamante corespunzătoare. Puteți alege orice burghiu monocrom pentru a începe. Turnați puțin din burghie în tavă, apoi agitați ușor tava înainte și înapoi, astfel încât burghiile să se așeze cu partea dreaptă în sus. Acest lucru vă va face mai ușor să alegeți diamantele cu stiloul aplicator.

 Apoi, luați stiloul pentru pictura cu diamante și scufundați-l în ceară de câteva ori. „Faceți acest lucru până când pe vârf se adună puțină ceară. Folosiți stiloul pentru a ridica un burghiu de diamant și plasați burghiul pe simbolul corespunzător și continuați să adăugați culoarea cu care lucrați pe pânză. Nu este necesar să scufundați stiloul în ceară la fiecare burghiu, deoarece va ridica burghiile pentru o vreme, înainte de a fi nevoie să îl scufundați din nou în ceară."

 Când ați terminat prima secțiune, trageți o altă secțiune a acoperirii și treceți la acea secțiune, până când terminați. Tot ce rămâne de făcut este să încadrați și să expuneți operele dumneavoastră de artă acasă.

 Goblenurile decorative sunt tradițional folosite pentru a reprezenta frescele comemorative, embleme simbolice și blazoane. Pentru regalitate, astfel de goblenuri sunt de obicei comandate pentru a fi expuse public și transportate între palate. În zilele noastre, goblenurile de orice dimensiune pot fi întinse și încadrate pentru a fi afișate în orice parte a casei dumneavoastră.

 

Goblenuri cu diamante

Goblenurile cu diamante sunt un nou proces de artizanat manual, în care designurile sunt create pe o suprafață adezivă cu o imagine tipărită, folosind o selecție de mărgele colorate cu mici „fațete de diamant”. Prin aplicare atentă se obține un efect strălucitor, uimitor, care este ușor și simplu de realizat acasă.

 

Alegerea unei rame

Aceasta este partea ușoară, cu excepția cazului în care trebuie să alegeți din sute de opțiuni pentru ramă. Majoritatea meșteșugurilor cu broderie, artizanat, goblenuri sau goblenuri cu diamante se pot încadra confortabil în adâncimea majorității ramelor (spre deosebire de pânzele adânci sau obiectele de suveniruri).

 

Cele trei lucruri cele mai importante de avut în vedere atunci când alegeți o ramă sunt:

 alegând una care completează culoarea și stilul lucrării dumneavoastră având în vedere unde va fi agățată (stil și dimensiune) conform gustului personal.

 

Tipuri de goblenuri cu diamante 50x60 de la EM ART

Goblen cu diamante 50x65 cm cu diamante rotunde acoperire completă cu ramă - diferite tipuri de animale, peisaje, tematică marină, religie, 3D, flori și altele

 

 Prețuri mici de la EM ART

 Prețurile pe care le oferim pentru dumneavoastră pentru goblenurile cu diamante 50x60 în magazinele EM ART sunt foarte bune. Alegeți conform gustului dumneavoastră și bucurați-vă de rezultate minunate.

 

De ce să alegeți EM ART?

Aici veți găsi o abundență de materiale de care aveți nevoie pentru a crea fără limite. Alegeți produsele dumneavoastră ușor, prin intermediul unui motor de căutare filtrant, examinați ușor produsele noi, produsele de top și cele pe care le achiziționați cu reducere. Obțineți informații competente despre disponibilitatea produselor și despre tot ce vă interesează în legătură cu achiziția dvs. Dacă căutați inspirație pentru proiectele dvs., vizitați blogul EM ART. Vă vom ajuta să transformați sărbătorile personale și de familie în momente de neuitat.

 

De ce să ne acordați încrederea dvs.?

 

Ce vă oferim?

  • Variație de produse

În magazinele noastre puteți găsi gama completă de produse pentru proiectele dvs. hobby, iar noi vom fi fericiți să vă ajutăm să alegeți cea mai bună soluție pentru dumneavoastră și munca dvs.

  • Siguranță

La EM ART veți găsi doar produse originale cu proveniență garantată. Suntem profesioniști și dorim să vă oferim o varietate de produse pentru realizarea ideilor dvs. de înaltă calitate, care să garanteze siguranța dvs. și protecția investiției dvs.

  • Experiență și competență
  • Lucrăm cu clienți individuali, mici, medii și mari de mai mulți ani. Indiferent de ceea ce facem, abordăm întotdeauna în mod personal. Suntem mândri de echipa noastră de specialiști tineri, dar experimentați, care cunosc condițiile de lucru în domeniul nostru, astfel încât pot să vă ofere cele mai potrivite produse oferite de noi.
  • Grijă

Cumpărând materialele dvs. de la noi, vă încredințați unui partener de încredere pe care puteți conta și după vânzare. Vom răspunde tuturor întrebărilor dvs. și vom oferi grijă profesională pentru nevoile dvs. de materiale pentru creație.

  • Disponibilitate permanentă

Suntem disponibili online 7 zile pe săptămână și suntem întotdeauna online, gata să răspundem la întrebările clienților noștri.

 

Comandă și livrare

Vă faceți comanda oricând - 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar coletul dvs. va ajunge la dvs. în câteva zile lucrătoare. Specificați adresa convenabilă pentru dvs., indiferent dacă este acasă sau la biroul unei companii de curierat.

Avantajele cumpărăturilor online

Confort și liniște - nimic nu poate înlocui confortul propriei case în fața aglomerației din magazine. Compararea liniștită a produselor și serviciilor, analizarea și evaluarea produselor, sunt acțiuni care se fac mult mai ușor de pe computerul de acasă sau de la birou decât în magazinele aglomerate și pline. Acest plus al cumpărăturilor online este de o importanță excepțională în zilele reci de iarnă sau în perioadele aglomerate din jurul diferitelor sărbători.

'