EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Broderie cu diamante 20x30

La noi veți găsi goblene cu diamante care strălucesc și strălucesc, și să fie fiecare moment strălucitor cu arta diamantelor relaxantă și meditativă. Avem o gamă largă de designuri și putem satisface toate dorințele dumneavoastră.

 

Vezi mai mult
5 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (3)
Goblen diamant 20x30 cm diamante rotunde lipire integrala cu rama - Floare rosie YSB094

În magazinul online EM ART, puteți găsi o gamă bogată de picturi cu diamante pentru proiectele dvs. de hobby, iar noi vom fi bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună soluție pentru dvs. și munca dvs.
COD: 850312 Greutate 430 gr Bucata: 1
Pret 171.00 Mdl
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Goblen cu diamante 20x30 cm diamante rotunde lipire integrală cu rama - Navă într-o sticlă YSB148
Produse Top

COD: 850313 Greutate 370 gr Bucata: 1
Pret 171.00 Mdl
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Goblen diamant 20x30 cm diamante rotunde lipire integrala cu rama -Tigress YSB046
Produse Top

COD: 850320 Greutate 370 gr Bucata: 1
Pret 171.00 Mdl
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Goblen diamant 20x30 cm diamante rotunde lipire integrala cu rama - Tigri albi de Bengal YSB146
Produse Top

COD: 850323 Greutate 380 gr Bucata: 1
Pret 171.00 Mdl
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Tablou Diamante 20x30cm Diamante Rotunde Full Wrap cu Rama - Liliacul Verde YSB030
Nou

COD: 851449 Bucata: 1
Pret 171.00 Mdl
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos

Goblenuri cu diamante 20 x 30

 

Ofertele de goblenuri cu diamante 20x30 din magazinele EM ART pot fi folosite pe scară largă în casă, sufragerie, dormitor, bucătărie, grădină, birou, pe masă, canapea și în alte spații interioare, în special ca ornament al casei dvs.

 În același timp, goblenul este fabricat dintr-un material textil de înaltă calitate din fibre de poliester, care prezintă o bună permeabilitate a aerului și poate fi utilizat pe termen lung.

 

Care sunt beneficiile ofertelor noastre de goblenuri cu diamante pentru dvs. și pentru copiii dvs.?

 

Știați că...?

 Pictura cu diamante îi menține pe copii angajați pentru o perioadă lungă de timp și într-un mod constructiv. Aceștia își pot exprima ideile prin această formă de artă.

 • Îmbunătățește concentrarea

Pictura cu diamante este activitatea ideală pentru a îmbunătăți concentrarea. Pe măsură ce lucrează pe pânză, atenția copiilor este concentrată exclusiv asupra obiectivului final.

 •    Favorizează relaxarea

Funcționând ca o activitate meditativă, pictura cu diamante poate calma copilul. Această activitate poate fi efectuată chiar înainte de culcare sau după-amiaza, după sesiuni de jocuri energice.

 • Învață răbdarea

Copiii, în special cei mai mici, s-ar putea să nu exceleze în concentrare și răbdare. Activitatea de pictură cu diamante îi învață să lucreze cu răbdare la arta lor, până când imaginea este completă. Acest lucru îi învață că munca asiduă și perseverența îi pot ajuta să reușească.

 • Sporește încrederea

Când copilul dvs. finalizează un set de pictură cu diamante, simte satisfacția că a terminat un proiect pe cont propriu. Acest lucru, la rândul său, îi mărește stima de sine și încrederea. Încep să aibă încredere în abilitățile lor și sunt încurajați să încerce și alte forme de artă. Încadrați prima lor pictură cu diamante și agățați-o în dormitorul lor, pentru a le reaminti de dedicația lor și pentru a se mândri cu opera lor.

 •  Permite explorarea

Pictura cu diamante este rar predată în școli. În timp ce școala copilului dvs. poate oferi alte forme de artă, învățarea acestei forme de artă va fi un avantaj pentru copilul dvs. De fapt, ei pot deveni curioși și pot explora alte tehnici pentru a crea imagini magice.

 •  Îmbunătățește abilitățile motorii

Luarea unui diamant și plasarea acestuia în locul corect ajută la îmbunătățirea abilităților motorii fine ale copilului. Le puteți oferi diferite unelte, cum ar fi pensete sau stilouri, pentru a lucra. În acest mod, ei învață să manipuleze diferite obiecte și explorează cum interacționează două obiecte diferite între ele. Această activitate îmbunătățește de asemenea coordonarea mâină-ochi, coordonarea culorilor și îi învață despre cauză și efect.

 

Tipuri de goblenuri cu diamante 20x30 de la EM ART

 

 • Goblen cu diamante 20x30 cu diamante rotunde acoperire completă cu ramă - diferite tipuri de animale, peisaje, tematică marină, religie, 3D, flori și altele.

 

Prețuri pentru goblenuri cu diamante 20x30

 

Prețurile pe care le oferim pentru acest format de goblenuri cu diamante în magazinele EM ART sunt extrem de avantajoase. Explorați oferta noastră și alegeți după gustul dvs. produse pentru a vă bucura de momente de neuitat cu cei dragi. Clienții noștri sunt sursa noastră de inspirație pentru a munci, iar de aceea prețurile noastre sunt accesibile pentru oricine decide să creeze liber.

 

De ce să alegeți EM ART?

 

Având atâtea produse pe piață, este o întrebare logică de ce să ne alegeți pe noi? Iată câteva motive care, credem noi, ne oferă un avantaj:

 

- Magazinele noastre au fost create cu o singură misiune - să vă facem să „Prindeți momentul...“ în timp ce vă distrați. Prin urmare, eforturile noastre sunt concentrate pe asigurarea calității materialelor noastre, serviciu non-stop, precum și atenție la fiecare detaliu.

 • Echipa noastră este tânără, pozitivă și motivată.
 • Noi suntem profesioniști în ceea ce facem. Știm ce să vă oferim și întotdeauna vă vom da sfaturi utile.
 • Abordare personalizată pentru fiecare client - suntem o companie și, prin urmare, echipa noastră este complet dedicată preferințelor dvs.
 •  Calitatea produselor - ne străduim să asigurăm calitate conform celor mai înalte standarde.
 • Prețuri - Nu întotdeauna acesta este cel mai important aspect, dar toată lumea dorește ce este mai bun. Suntem extrem de flexibili în politica noastră de prețuri și oferim reduceri pentru clienții fideli. Căutăm întotdeauna cel mai bun raport preț-calitate.
 • Serviciu clienți 24/7.

 

Comandă și livrare

 

Faceți comanda 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână ca invitat, prin Facebook sau Google, găsind rapid ceea ce aveți nevoie cu ajutorul unui motor de căutare rapid. Veți primi coletul dvs. în câteva zile lucrătoare la adresa specificată de dvs., indiferent dacă este acasă sau la biroul unei companii de curierat.

 

Vă dorim momente plăcute petrecute în magazinele EM ART și succes în ideile dvs. creative.

'