EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Pandantive naturale de agat Gemstone

Alegeți pandantivul dvs. unic Aghate la cel mai bun preț. Il poti combina cu margele de aghat.

Vezi mai mult
0 articole | pagini 1/0

PANDATIVE  DE PIATRA SEMI PRETIOASA AGHATE

Aghatul este o piatră semiprețioasă extrem de frumoasă care provine din familia calcedoniului și cuarțului. Piatra rafinată este formată prin picurarea apei din peșteră bogată în silice, care se acumulează în mici crăpături de rocă vulcanică.

Rezistența sa la prelucrare o face o piatră de dorit pentru realizarea de bijuterii.

Ce varietati de pandantive de aghat iti oferim?

În această categorie, veți găsi pandantive în frunză, monedă, inimă, forme asortate, precum și aghat natural, aghat Crazy, aghat crăpat, aghat montat atractiv și aghat gata de agatat pe  lanț.

Il poti combina cu accesoriile noastre de bijuterii sau margele din piatra.

CARE SUNT PROPRIETĂȚILE MISTICE POZITIVE ALE BIJUTERIILOR ȘI AMULETELOR DE AGHATE?

Proprietățile acestui cristal captivant sunt foarte extinse. Se crede că are proprietatea de a elimina nesiguranța, ajutând o persoană să scape de sentimentele de invidie și gelozie. Acest lucru se datorează proprietăților aghatelor de a absorbi toate energiile care nu lucrează în favoarea noastră.

 

Dacă ai nevoie de un nou început și de pace și fericire în viața ta, frumosul cristal te va ajuta să eliberezi furia reținută și să redescoperi perspectivele pozitivului care te înconjoară.

Vindecătorii îl folosesc pentru a calma durerea cauzată de diferite fracturi, precum și pentru bolile artritice.

Aghatul aduce curaj și prosperitate. Potrivit pentru întărirea sentimentelor față de partener, precum și pentru întărirea dragostei dintre părinte și copil.

Este un cadou potrivit pentru reprezentanții zodiei Gemeni, dar diferitele sale varietăți sunt asociate cu întreaga paletă zodiacală.

MODELE

Culoarea tipică a aghatului este albastru-gri, dar datorită structurii sale, acesta poate fi găsit în multe tipuri diferite. Varietatea mare de culori o face o piatră preferată în industria de bijuterii. Poate fi găsit și sub formă de mușchi, dungi, alb, albastru, agat Orpheus și multe alte culori capricioase. Fiecare dintre ele poartă propriul său sens și putere de vindecare.

 DE CE SĂ ALEGEȚI PANDATIVE  AGHATES DE  LA  EM ART?

În magazinele noastre puteți găsi o gamă largă de soiuri de aghate. Fie ca iti place rosu, albastru, verde, alb sau dungi, o combinatie de margele complementare sau piese brute, alegerea iti apartine in totalitate. Preturile la care il gasiti la noi sunt intre 2.50 si 50.00 de RON, in functie de marimea si marimea  produsului.

 LIVRARE

Dacă ați ales să aveți încredere în consultanții noștri experimentați care vă vor însoți în selecția articolelor online, vă puteți plasa comanda 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Imediat ce procesăm cererea dvs., vom încerca să vi-o trimitem cu livrare rapidă și o metodă de plată convenabilă - prin ramburs la livrare cu mandat poștal sau transfer bancar.

'