EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Pictures by numbers Flori

Pictați cu entuziasm cu picturile noastre pe numere. În oferta EM ART veți descoperi imagini fenomenale ale grădinilor colorate, vaze cu flori sau buchete, care pot deveni elementul ideal pentru decorul casei dvs. În seturile pentru pictură pe numere găsiți tot ce este necesar pentru a crea adevărate opere de artă.

Vezi mai mult
2 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (1)
Set tablou cu numere 40x50 cm - Mic dejun pentru doi Ms8053

COD: 851043 Greutate 700 gr Bucata: 1
Pret 290.00 Mdl
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Set tablou cu numere 40x50 cm - Color car Ms9846

COD: 851080 Greutate 690 gr Bucata: 1
Pret 290.00 Mdl
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos

Pictură pe numere Flori

 

Pictura pe numere este o activitate extrem de încântătoare, care vă va face să vă simțiți ca un adevărat artist. Este un tip modern de hobby cu efect anti-stres, care devine tot mai popular în fiecare zi printre copii și adulți.

Acest hobby devine tot mai popular în America, Rusia, Japonia, Europa și Coreea. Pictând tablouri pe numere puteți crea o operă de artă fără să aveți abilitățile unui artist, ci doar pictând pe zonele numerotate pe pânză. Acest hobby este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți, este absolut sigur și este o excelentă activitate anti-stres după o zi grea de muncă.

Dispunem de o mare varietate de Tablouri pentru pictură pe numere cu flori, care pot deveni următoarea voastră aventură de hobby. Înarmați-vă cu răbdare, concentrați-vă și distrați-vă. Iar rezultatul final va fi o minunată capodoperă colorată!

 

Pictura pe numere  - pas cu pas

Pictura pe numere este un tip de hobby care necesită o anumită pregătire. Cel mai important lucru este să găsiți un spațiu confortabil și bine luminat. Pentru seturile mai avansate, s-ar putea să aveți nevoie și de o lupă, precum și de o lampă suplimentară. Un birou și un scaun confortabile sunt, de asemenea, esențiale. Spațiul de lucru trebuie să fie curat și fără obiecte inutile, care ar putea să se murdărească în timpul pictării. Dacă nu doriți să pătați biroul, acoperiți-l cu ceva care nu este o problemă să fie murdărit.

Pregătiți-vă și un mic recipient cu apă, precum și prosoape de hârtie. Acest lucru va menține pensula mereu umedă, ceea ce va avea un efect pozitiv nu doar asupra rezultatului final, dar va îmbunătăți și confortul dvs. în timpul pictării. După ce ați scufundat pensulele în apă, uscați-le cu un prosop.

Există câteva metode pentru pictura tablourilor pe numere. Printre acestea se numără:

  • "linie cu linie" – această metodă constă în pictarea tabloului de la marginea superioară la cea inferioară,
  • "de la spate înainte" - mai întâi se pictează elementele de fundal, adică acelea care sunt în planul din spate, și apoi cele din planul din față. Această metodă funcționează cel mai bine în cazul pictării peisajelor și florilor.

 

Cum să începem?

Când alegeți tema, este bine să vă luați în considerare interesele, precum și interiorul camerei unde tabloul va fi amplasat. Alegerea extrem de bogată a acestui tip de decorațiuni vă permite să combinați perfect dimensiunea, modelul și culoarea. Printre motivele disponibile se pot distinge următoarele: flori, peisaje, animale, marine, diverse figuri, replici ale unor opere de artă celebre și multe altele. Cu timpul, puteți crește nivelul de dificultate și să alegeți modele mai complexe.

 

Secretul picturii pe numere

Secretul picturii pe numere este că oferă oportunitatea fiecăruia de a descoperi propriile capacități creative, devenind autorul unei opere de artă incredibile.

Pictura pe numere este o activitate extrem de plăcută pentru timpul liber și mai ales în lunile de iarnă, când afară este frig. Ce poate fi mai frumos decât să te bucuri de hobby-ul tău preferat, care va aduce nu doar plăcere din proces și rezultatul final, dar va dezvolta creativitatea și va îmbunătăți concentrarea.

Pictează un tablou minunat și agață-l cu mândrie pe peretele casei sau oferă-l ca un cadou handmade pentru o persoană iubită. Sau pur și simplu puteți oferi un set de tablou pentru pictură pe numere unui prieten sau rudă și el să-l picteze. Toate seturile includ și rame din lemn demontabile, pentru o pictură mai confortabilă și posibilitatea de a agăța tabloul pe perete imediat după ce a fost pictat.

Tablouri disponibile pentru pictură pe numere

Tablourile disponibile pentru pictură pe numere pe care le oferim sunt împărțite în câteva categorii, ceva pentru fiecare gust.

Interval de prețuri

Toate tablourile pentru pictură pe numere tip Peisaje, care sunt oferite în magazinele EM ART sunt disponibile la prețuri accesibile.

 

De ce EM ART?

 

EM ART este o rețea de magazine pentru materiale de hobby și craft cu un statut consolidat pe piața creatorilor de hobby. Compania dispune de 14 locații în întreaga țară și o gamă largă de produse și materiale de hobby, artă și craft, destinate atât pentru adevărații profesioniști, cât și pentru amatori și persoane care doresc să învețe ceva nou sau să descopere un nou hobby.

La EM ART veți găsi tot ce aveți nevoie pentru noul dvs. proiect sau hobby.

Magazinele EM ART promit livrare rapidă a tablourilor pentru pictură pe numere și calitate superioară.

'