EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Sir de mărgele de perle pentru confecționarea bijuteriilor, meșteșuguri, coliere de bricolaj, brățări, cercei

Siragurile de  sidef ofera nenumarate posibilitati creative datorita varietatii de forme, culori si modele imprimate pe ele. Fie că sunt naturale sau vopsite, margelele sidef au o strălucire moale, mătăsoasă și poartă amprenta elementului apă. Suntem convinși că mulți dintre voi veți găsi în ele un răspuns la nevoile voastre emoționale și estetice.

Vezi mai mult
2 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (3)
SIR multicolor colorat pietre naturale chipsuri 5-10 mm ~85 cm
Nou

COD: 171179
Pret 79.00 Mdl
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Șir de găurit pătrat gaură de 24x4 mm 1 mm vopsit ~ 16 bucăți

COD: 171129 Bucata: 16
Pret 61.00 Mdl
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos

SIDEF

Perla este un material durabil, puternic și captivant de frumos. Aceste calități ale sale îl fac foarte popular în diferite tipuri de arte. Este cunoscută sub numele de „Mamă de perle”, care provine din cuvintele „mutter” (mamă) și „perlă”.

Soiurile de sidef depind de habitatul crustaceelor și al planctonului cu care se hrănesc, formând un strat protector.

Există rapoarte că a fost folosit la fabricarea de căni, despre care se credea că vindecă boli insidioase dacă o persoană bea din ele. Se credea că, dacă o persoană avea probleme cu auzul, cerceii și ornamentele pentru urechi ar ajuta la refacerea acesteia.

Sideful  a fost găsit chiar și pe pereții palatului lui Nero, care credea că bijuteria mării are puterea de a-i liniști pe zei.

Astăzi, sideful este folosit în industria de bijuterii. Este folosit pentru incrustarea instrumentelor muzicale și a mobilierului.

ANEXA SOIURILOR DE FORME DE PERLE  SIDEFATE

Îți place sideful natural sau ești fan al varietății de culori? Avem tot ce ai nevoie pentru proiectele tale de sidef de vară. Dacă încă nu ai inspirația de care ai nevoie, iată cum o poți folosi în creativitatea ta:

BIJUTERII

Desigur, aceasta este una dintre cele mai preferate utilizări ale sidefului. Vestea bună este că sideful se potrivește perfect atât cu argintul, cât și cu aurul, precum și cu pielea și metalele comune. Irizația sa o face „flexibilă” la diferite combinații atunci când vine vorba de bijuterii. De asemenea, este combinat cu pietre semiprețioase și prețioase precum acvamarin, cuarț, opalit și perle. Poți fi liber cu diferite tehnici și modele, deoarece margelele și pietrele sidef sunt rezistente la prelucrare.

PANOURI  CREATIVE

Nu există o modalitate mai frumoasă de a simți parfumul mării decât să-l adun într-un panou creativ pentru a-ți decora casa. Pietricelele sidef pot fi lipite la cald și la rece, așa că aveți libertate deplină de a experimenta tehnica de a crea un peisaj marin.

 DECORAREA OBIECTELOR

Combină sideful cu scoici,melci, nisip și de ce nu puțin sclipici. Vei obține o consistență perfectă cu care să decorezi borcane, vaze, lumânări etc.

 DECOUPAGE ȘI SCRAPBOOKING

Ai o carte cu amintiri și marea este una dintre ele? Decorează cu tehnica decoupage și țese în câteva plăci sidef.

DE CE SĂ ALEGEȚI ACESTE SIRAGURI  DE PERLE  DE LA EM ART?

Aici la EM ART veți găsi o varietate bogată de sidef la prețuri care vă vor face proiectele „Misiune Posibilă”. Am selectat o selecție de diferite forme și culori de șnur sidefat.

 

 LIVRARE

Cu posibilitatea achitării ramburs la livrare cu mandat poștal sau prin transfer bancar, ne străduim să le facem cât mai ușor clienților noștri, pentru că prețuim timpul lor.

Știm că muza nu are o zi liberă, așa că vă preluăm comenzile online - 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

'