EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Onix pietre naturale și semi-prețioase

Onixul este o piatră puternică care echilibrează trăsăturile de personalitate opuse. Aceasta o face cea mai bună mascotă pentru forță și cultivare pe pământ. Dacă realizați bijuterii din pietre naturale, uitați-vă la margele de onix pe care le-am selectat pentru dvs., ținând cont de calitatea și prețul rezonabil.

Vezi mai mult
5 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (3)
Șireturi mărgele piatră semiprețioasă ONYX bile pictate negru 14 mm ~ 28 bucăți

COD: 145926 Bucata: 28
Pret 212.00 Mdl
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
ONIX margele negru mat 8 mm margele de coardă piatră semiprețioasă ~ 50 bucăți
Produse Top

COD: 142083 Greutate 60 gr Bucata: 50
Pret 48.00 Mdl
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
43.20 Mdl
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
ONIX margele negru mat 10 mm șir mărgele piatră semiprețioasă ~ 39 bucăți
Produse Top

COD: 142084 Greutate 54 gr Bucata: 39
Pret 62.00 Mdl
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
55.80 Mdl
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
ONIX margele negru mat 12 mm șir margele piatră semiprețioasă ~ 33 bucăți

COD: 142085 Greutate 60 gr Bucata: 33
Pret 68.00 Mdl
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
61.20 Mdl
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
ONIX mărgele de șnur de 14 mm din piatră semiprețioasă ~ 29 bucăți

COD: 142096 Bucata: 28
Pret 75.00 Mdl
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos

Onix - transformatorul mistic de energie

 

Frumusețea întunecată și energia magnetică a pietrei de onix negru au captivat comunitățile oculte încă din cele mai vechi timpuri. A fost folosit în ritualuri magice, ceremonii și chiar înmormântări.Informațiile despre el se găsesc în multe manuscrise, inclusiv în Biblie. Se spune că a fost folosit pentru a sculpta figuri ale zeilor, amuletelor, scuturilor și armurilor.În timp ce unele culturi și-au cultivat frumusețea misterioasă, altele s-au temut de ea pentru că au crezut că aduce ghinion și provoacă tristețe, furie și stări atipice. Oamenii care s-au angajat în activități oculte credeau că ar putea separa iubiții, să semene discordie în familie și să evoce viziuni.Aceste acuzații au fost atât de răspândite în China, încât doar muncitorii condamnați la foame și care nu aveau alte mijloace de existență au coborât la minele unde au fost exploatate pietrele prețioase.

 

Modele diferite  și semnificația lor

 

În funcție de culoare, onixul poate fi de mai multe tipuri diferite, fiecare având un scop diferit.

 

Onix negru

 

Acest tip este una dintre cele mai frecvente și utilizate pietre prețioase din familia onixului. Se caracterizează prin culoare neagră și dungi albe, paralele. Provine de la denumirea latină pentru „unghie” și este notată de termenul arab „el jaza”, care înseamnă „tristețe”.

 

Sardonix

 

Această specie se caracterizează prin culori roșiatice, care alternează din nou cu culoarea tipică negru onix. În antichitate se numea Sardinia.

 

Sard

 

Este o calcedonie translucidă cu nuanțe portocalii. Potrivit vechilor greci, a fost folosit ca scut protector împotriva vrăjilor magice.Sunt cunoscute mai multe  specii - onix verde, onix mexican, marmură, onix brazilian și onix  peșteră.

 

Proprietăți mistice și vindecătoare

 

Informațiile și datele culese de-a lungul secolelor despre proprietățile onixului au apreciat calitățile sale pozitive și negative și au învățat oamenii să profite de ele.

Calitatea sa de a se conecta cu corpul și apartenența sa la rădăcinile unei persoane îl definesc ca o piatră de pământ, rezistentă la primirea energiei negative și transformarea ei în forță mentală și rezistență fizică. Se spune că este capabil să construiască perseverență într-o persoană și să-l facă stăpân pe propriul destin.

Onyx este cunoscut pentru capacitatea sa de a stoca amintirile proprietarului său în structura sa. Acest lucru are și dezavantajul său. Dacă este purtată prea mult timp, piatra mistică vă poate face să experimentați durerea traumelor mentale vechi de mai multe ori sau să provocați depresie. Prin urmare, în medicina alternativă este necesar să aveți o bună cunoaștere a puterilor sale înainte de ao utiliza pentru tratament.

Dacă aveți nevoie de ajutor în luarea deciziilor și aveți nevoie de un instrument pentru a vă întări intuiția interioară, onixul este o alegere excelentă pentru o piatră vindecătoare.

 

Pentru care semne zodiacale este potrivit ?

 

Onixul este o piatră cu proprietăți diferite, ceea ce îl face potrivit pentru mai multe semne zodiacale. Se crede că este asociat cu semnul zodiacal Leu, dar reprezentanții Scorpionului se simt atrași magnetic de proprietățile sale mistice. Cei născuți sub semnul Fecioarei pot purta onix în verde.

 

Descriere

 

Ai nevoie să-ți întărești instinctele? O amuletă de onix vă va ajuta, vă va alina și temerile legate de hărțuireProbleme la birou? Așezați o bucată de piatră la locul de muncă. Va deturna criticile de la colegii răi intenționați și manipulatori. Dacă suferiți de coșmaruri sau temeri de întuneric, puteți pune piatra pe noptieră.În unele țări, onixul este folosit ca „scut” împotriva criminalității. Este plasat lângă ușa din față sau în jurul gardului casei.De asemenea, îl puteți folosi ca sursă de energie suplimentară dacă trebuie să lucrați la un proiect istovitor. Te va ajuta să păstrezi energia în tine și să nu te distragi ușor.

 

 La ce preț puteți găsi piatra mistică în Em Art Ro?

 

Aici la EM ART RO  veți găsi o mare varietate de mărgele de onix de diferite tipuri, culori și dimensiuni. Fiecare preț este în concordanță cu dorința de a vă oferi calitate la o valoare accesibilă. Oferim șiruri la prețuri de la 2.5 la 50 de lei în funcție de cantitate și dimensiune.

 

Livrare

 

Onixul vă puteți găsi în cele 14 magazine sau în magazinul nostru online. Consultanții profesioniști vă așteaptă să vă ajute să alegeți piatra potrivită pentru dvs. Toate comenzile primite sunt procesate și primite în termen de patru zile lucrătoare.Livrarea se face prin intermediul unei companii de curierat cu mandat poștal prin ramburs sau prin transfer bancar.

 

Observatii:

Aceste proprietăți curative nu înlocuiesc examinarea unui medic și nu garantează un tratament eficient, dacă este necesar, de către un specialist într-un anumit domeniu. Metodele sunt utilizate ca un ajutor în atenuarea bolilor enumerate.Firma EM Art Ro  nu este responsabil pentru eficacitatea tratamentelor alternative.

 

 

'