EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Margele de piatră naturală de lavă vulcanică

Piatra de lavă este o piatră de împământare care întărește conexiunea cu mama Pământ. Ne oferă forță și curaj, permițându-ne stabilitatea prin momente de schimbare. Oferă îndrumare și înțelegere în situațiile în care este posibil să avem nevoie de „respingere înapoi”. O piatră calmantă, este foarte utilă în disiparea furiei. Promovează schimbări pozitive acolo unde este necesar în problemele de comportament. Piatra de lavă îmbunătățește fertilitatea. În plus, Lava Stone este un minunat difuzor de ulei esențial de aromaterapie. Pur și simplu adăugați câteva picături din uleiul esențial preferat și bucurați-vă de avantajele terapeutice adăugate pe care le aduce.

Vezi mai mult
4 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (1)
Piatră de mărgele Lava vulcanica cu polimer și cristale  22x7 mm gaură 1 mm

COD: 180185 Greutate 5 gr Bucata: 1
Pret 44.10 Mdl
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Piatră de mărgele Lava vulcanica cu polimer și cristale  24x26x7 mm gaură 1 mm

COD: 180186 Greutate 6 gr Bucata: 1
Pret 44.10 Mdl
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Margele de sfoară piatră semiprețioasă VULCANIC - LAVA mingea bordeux 10 mm ~ 39 bucăți
Produse Top

COD: 182314 Greutate 40 gr Bucata: 39
Pret 44.10 Mdl
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Margele de sfoară piatră semiprețioasă VULCANIC LAVA bila bordeux 8 mm ~ 49 bucăți
Produse Top

COD: 182313 Greutate 24 gr Bucata: 49
Pret 37.80 Mdl
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos

Piatra vulcanică - tipuri, semnificație și proprietăți

 

Piatra vulcanică este una dintre cele mai vechi și mai frecvente pietre din lume. Nu există nicio cultură care să nu fi profitat de lavă. Provenind din miezul pământului, este ușor de recunoscut prin structura sa poroasă și duritatea stabilă.Bogată în minerale, roca vulcanică poate fi găsită atât pe uscat, cât și în adâncurile oceanului. Legătura sa cu pământul a stat la baza credinței că el a adus putere și curaj. Prin urmare, a fost dat soldaților, crezând că îi va ajuta să rămână calmi în timpul luptei.

 

Puterea proprietăților sale de vindecare

 

Bazându-se pe principiile medicinei chineze, Piatra Vulcanică are un efect relaxant, datorită faptului că este una dintre pietrele de pământ „reci”.Deși nu arată ca o piatră minune, a fost folosită de secole ca leac pentru mânie. Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale pietrei vulcanice este capacitatea sa de a promova puterea și curajul. Se mai numește „Piatra Renașterii”.

 

Piatra vulcanică ca ghid spiritual

 

Datorită conexiunii sale puternice cu solul, este un mijloc fantastic de stabilizare a chakrei rădăcinii. Se crede că este extrem de util pentru creșterea fertilității.

Piatra vulcanică un catalizator emoțional

 

Lava este cunoscută pentru calitățile sale uimitoare și proprietățile sale de a echilibra emoțiile și de a transforma impulsurile negative. De fapt, acțiunea poate fi explicată prin faptul că focul care izvorăște din măruntaiele pământului este transformat într-o bucată de piatră pentru a ne oferi o energie calmantă, dar și destul de intensă.Lava se găsește într-o varietate de culori - galben, negru, alb, gri, verde, portocaliu, roșu și altele.

 

Există o aplicație în viața noastră de zi cu zi?

 

După cum am aflat deja, piatra vulcanică are nenumărate proprietăți pozitive. Transformat într-o frumoasă bijuterie, ar fi util pentru persoanele care trebuie să încetinească și să scuture de stresul vieții de zi cu zi.

Combinați piatra de lavă cu cristale în culori saturate sau adăugați elemente din metal prețios pentru a vă crea o bijuterie impresionantă, care este nu numai frumoasă, ci și cu multe beneficii benefice.

La fel ca majoritatea pietrelor, lava se recomandă purtarea în contact strâns cu pielea sau direct pe ea. Acest lucru se datorează faptului că nu există nicio barieră între corp și Piatra vulcanică care să îi blocheze proprietățile. În acest fel, energia curge direct. Este cel mai des folosit pentru bijuterii precum brățări sau coliere.Aceasta nu este în niciun caz singura aplicare a frumoasei pietre. Este adesea utilizat în interior pentru a ajuta la vibrații bune și pentru a menține un nivel de energie armonios.În plus, lava este un difuzor excelent pentru a face aromoterapie acasă. Aruncați câteva picături de ulei esențial pe el și bucurați-vă de efectul său terapeutic. Efectul său calmant va fi perfect combinat cu aroma de arbore de ceai, lavandă sau salvie.Piatra vulcanică este utilizată pe scară largă în meditație și feng shui. Piatra de lavă se va potrivi perfect în locul tău de relaxare, oferindu-i energia unui vulcan puternic.

 

Semne zodiacale și chakre

 

În funcție de culoare, piatra vulcanică este potrivită pentru toate chakrele, dar se crede, în general, că are un efect puternic asupra chakrei principale. Deși poate fi purtat de toate semnele zodiacale, are cea mai puternică influență asupra semnului zodiacal Taur.

 

Preturi

 

Datorită accesibilității sale, piatra vulcanică poate fi găsită la prețuri relativ mici. Oferim mărgele la prețuri de la 5 la 25 de lei, în funcție de numărul și dimensiunea pietrelor. Avem o bogată disponibilitate de culori pentru proiectele dumneavoastră.

Puteți vizualiza gama în magazinele fizice ale lanțului EM ART sau vă puteți bucura de cumpărături din confortul casei, cumpărând online.

 

livrare

 

Cu posibilitățile de plată prin ramburs prin mandat poștal sau prin transfer bancar, ne străduim să facilităm cât mai ușor clienții noștri, pentru că apreciem timpul lor.Știm că muza nu are zi liberă, așa că acceptăm comenzile dvs. online - 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

 

Observatii:

Aceste proprietăți curative nu înlocuiesc examinarea de către un medic și nu garantează un tratament eficient, dacă este necesar, de către un specialist într-un anumit domeniu. Metodele sunt utilizate ca un ajutor în atenuarea bolilor enumerate. EM Art nu este responsabil pentru eficacitatea tratamentelor alternative.

'