EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Șir de mărgele din pietre prețioase Obsidian, Fabricare bijuterii, Coliere, Brățări, Artizanat

Obsidianul este o formă naturală de sticlă vulcanică. Cunoașteți acest produs unic pe Mama Pământ realizând bijuterii sau decorațiuni. Diferitele sale modele creează mărgele frumoase care sunt utilizate pe scară largă. La noi vei găsi tot felul de modele și poți fi sigur că prețul va fi bun.

Vezi mai mult
0 articole | pagini 1/0

Obsidian

 

Denumit după descoperitorul său - Obsidian, piatra prețioasă a sticlei vulcanice a fost cunoscută oamenilor din cele mai vechi timpuri. La fel ca rocile vulcanice, această specie este formată prin răcirea lavei, care creează bucăți asemănătoare mineralelor.Este interesant faptul că, datorită structurii sale perfect netede și a lipsei muchiilor ascuțite atunci când este rupt, obsidianul este folosit pentru a face bisturii și chiar mai târziu în istorie - pentru lamele de săgeți și ornamente.

Prezența fierului și magneziului în compoziția sa îi conferă o culoare închisă, precum și modele bizare, cum ar fi pete, forme asemănătoare fulgilor de zăpadă și dungi bizare.

În mod logic, depozitele de obsidian pot fi găsite în latitudini cu prezența activității vulcanice precum Canada, Chile, Grecia, Japonia, Noua Zeelandă, SUA, Turcia și altele.

 

Soiuri și aplicarea Obsidianului

Obsidianul în soiul său pur are o culoare foarte închisă, poate fi găsit la următoarele variante:

 

Mahagon obsidian

Culorile sale pot fi maro, maro închis sau negru. Dacă aveți o problemă cu respectul de sine sau sunteți prea indecis, acest soi vă va ajuta să câștigați mai multă încredere în sine și să vă simțiți mai sexi. Deci, dacă sunteți pe punctul de a avea prima întâlnire și nu ați decis încă ce fel de bijuterii veți purta, această alegere este mai mult decât bună.

 

 Obsidian curcubeu

 Obsidian curcubeuCulorile sale sunt din nou în gama maro închis, dar datorită irizării care le refractează, ele pot varia de la argintiu, albastru, auriu, verde sau o combinație a celor de mai sus. Această specie este renumită pentru capacitatea sa de a reduce tristețea și stresul din corp.

 

Obsidian de zapada

Această varietate este recomandată persoanelor care au nevoie de o gândire logică și sobră și de o judecată a situațiilor.

 

 Lacrima Apache

De la complet transparent, portocaliu, roșu sau negru, această frumoasă specie are o poveste nu atât de frumoasă, potrivit căreia toate lacrimile femeilor indiene sunt adunate în ea. La sfârșitul anilor 1970, un escadron american a asediat tribul Apache din Arizona. În timpul ambuscadei, soldații au ucis o mare parte din războaiele indiene.Mai mulți dintre ei supraviețuiesc. Văzându-se în pragul morții, și-au înhămat caii într-un abis adânc. După luptă, rudele apașilor morți au început să-și plângă trupurile. Legenda spune că lacrima fiecărei femei care se rostogolea pe pământ s-a transformat în piatră.Se credea că oricine deținea o astfel de piatră nu va mai vărsa niciodată o lacrimă. De aceea, chiar și astăzi se crede că ajută la durere sufleteasca.

 

Proprietăți mistice și vindecătoare

 

  • Obsidianul este considerat o piatră puternică care te poate proteja de energia negativă. În unele părți ale lumii este numită și „Piatra Adevărului”, deoarece ajută la ieșirea la suprafață a adevărului și a secretelor ascunse.
  •  În cultura indiană, este asociată cu chakra rădăcinii, care guvernează stabilitatea și sexualitatea unei persoane
  •     Potrivit altor credințe, oglinzile de obsidian negru lustruite au fost folosite pentru a se conecta cu lumea spiritelor și a rezolva problemele legate de viețile trecute. Oglinzile de divinație îi ajută pe oameni să înțeleagă cauza anxietății înrădăcinate, care renaște cu sufletul
  •     În medicina alternativă este utilizat pentru tratarea depresiei și a diferitelor dependențe
  •     Dacă simți că trăiești în afara armoniei dorite, această piatră neagră te va ajuta să scapi de energia proastă acumulată de-a lungul timpului, precum și să depășești izbucnirile de furie, frică și resentimente față de ceilalți.

 

 Pentru care semn zodiacal este potrivit ?

 

Obsidianul nu este definit ca o piatră de naștere tradițională. În schimb, este asociat cu influența sa asupra semnului zodiacal Săgetător. Are o forță de împământare, iar elementul din el este Focul.

 

Preturi pentru obsidian de la EM ART RO

Aici la Em Art Ro  veți găsi o bogată varietate de mărgele de obsidian de diferite tipuri, culori și dimensiuni. Fiecare preț este în concordanță cu dorința de a vă oferi calitate la o valoare accesibilă. Oferim șiruri de obsidian negru, obsidian de zăpadă și mahon la prețuri de la 4.5 la 50 de lei, în funcție de număr și dimensiune.

 

Disponibilitate și livrare

Puteți găsi obsidianul dvs. în cele 14 magazine sau în magazinul nostru online. Consultanți profesioniști vă așteaptă să vă ajute să alegeți piatra potrivită pentru dvs. Toate comenzile primite sunt procesate și trimise în termen de patru zile lucrătoare.Livrarea se face prin intermediul unei companii de curierat cu mandat poștal prin ramburs sau prin transfer bancar.Observatie

Aceste proprietăți curative nu înlocuiesc examinarea unui medic și nu garantează un tratament eficient, dacă este necesar, de către un specialist într-un anumit domeniu. Metodele sunt utilizate ca un ajutor în atenuarea bolilor enumerate. EM Art  Ro nu este responsabil pentru eficacitatea tratamentelor alternative.

 
'