EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Regalith pietre naturale și semi-prețioase

Regalith este un tip de Jasper care este relativ nou pe piață. Se găsește sub diferite denumiri: „Aqua Terra”, „Nămol de mare” sau „Impresiune”. Adesea este vopsit în culori optimiste, iar modelul său natural rămâne neschimbat, asemănându-se cu valuri sclipitoare, de mare. Prețurile noastre sunt întotdeauna cele mai bune, așa că nu ezitați să adăugați mărgele cu acest mineral impresionant în coș.

Vezi mai mult
0 articole | pagini 1/0

Regalit

 

Cristalul din familia Jasper poate fi găsit adesea cu denumirile exotice „Aqua Terra”, „Nămol de mare” sau „Impresie”. Culorile sale magnetice și proaspete poartă parfumul verii colorate și a zilelor fericite. Și strălucirea sa ne amintește de gingășia turcoazului. El a călătorit tot drumul din Africa până la casa ta pentru a te conecta cu o stare de spirit care readuce bucuria în viața de zi cu zi.

 

Proprietăți și aplicarea regalitului

 

Potrivit experților, piatra este un simbol al stabilității. Activează energia care este responsabilă pentru procesele de construire a forței mentale și fizice. Susține mintea, sufletul și corpul, oferindu-le claritate, pace interioară, calm și compasiune.

Dacă vă simțiți sub stres mental și suferiți de efectele vergeturilor, această piatră este potrivită în special pentru dvs., deoarece vă va ajuta să construiți un sentiment de plinătate și calm. Proprietățile sale energetice blânde sunt una dintre cele mai liniștitoare în anxietate și depresie.Regalitul vă va ajuta să vă conectați cu energia oceanului, ceea ce ne aduce bucurie și liniște sufletească.Cu ajutorul pietrei și meditației, puteți reveni la starea sufletească naturală fără straturile de anxietate și depresie. Așezați-o pe inimă în timp ce vă întindeți pe plajă pentru a vă conecta cu energia mării pentru a vă aduce liniștea.De asemenea, îl poți purta sub formă de talisman sau bijuterii în viața de zi cu zi sau când ai nevoie de energie solară în viața ta.Regalitul se spune că este folosit de șamani pentru diferite divinații. Regalit este asociat cu efectele sale benefice asupra chakrei principale.

 

Tipuri de regalit

 

Datorită rezistenței sale la procesare, regalitul poate fi găsit în multe culori diferite. De la galben însorit, până la albastru marin, până la maro pământ sau roșu coral, piatra delicată se combină perfect cu toate tipurile de cristale.

 

semne zodiacale si regalit

 

Nu există informații despre un semn zodiacal la care se referă strict purtarea bijuteriilor regalite, ceea ce îl face o piatră potrivită pentru toți membrii zodiacului. Calmul pe care îl radiază regalitul albastru ar avea un mare efect asupra temperamentului violent al reprezentanților semnului zodiacal Berbec.

 

Regalit din EM ART Ro

 

EM ART  RO vă oferă o paletă bogată de corzi cu margele de regalit tratate termic. Avem o gamă largă de culori pentru proiectele dumneavoastră.Fie că veți realiza bijuterii, brățări din pietre naturale, amulete sau le veți include într-un panou creativ pentru decorarea casei, Em Art oferă consumabile pentru implementarea generală a proiectului dvs. într-un singur loc.

 

Care este pretul pietrei?

 

În funcție de numărul și mărimea bilelor, oferim șiruri de regalite la prețuri de la 25 la 50 de lei. Avem corzi cu bile de 10 mm și 8 mm.

 

Livrare

 

Piatra este disponibilă atât în cele 14 magazine, cât și în galeria magazinului nostru online. Puteți plasa o comandă în orice moment al zilei - 7 zile pe săptămână. Consultanții noștri vă vor procesa solicitarea cât mai curând posibil, iar expedierea va fi disponibilă la adresa specificată de dvs.Pentru comoditate, vă oferim două opțiuni de plată pentru comandă - prin transfer bancar online sau prin mandat poștal prin ramburs.

 

Observatii

Aceste proprietăți curative nu înlocuiesc examinarea unui medic și nu garantează un tratament eficient, dacă este necesar, de către un specialist într-un anumit domeniu. Metodele sunt utilizate ca un ajutor în atenuarea bolilor enumerate. EM Art Ro nu este responsabil pentru eficacitatea tratamentelor alternative.

'