EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

MEDII PENTRU ARTE APLICATE

Aici puteți găsi diferite tipuri de media cu o varietate de aplicații. Mediu pentru pretratarea suprafeței, mediu de transfer, medii de zahăr, medii de întărire, medii cu efect de scurgere, medii de vopsire cu lumânare acrilică, medii pentru suprafețe lucioase și lustruite. La noi gasesti toate materialele necesare hobby-ului tau la preturi accesibile.

Vezi mai mult
10 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (2)
Marca (3)
Cadență mediu glazură, 120 ml

COD: 842479 Greutate 140 gr Bucata: 1
Pret 82.65 Mdl
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Mediu pentru efect de vărsare CADENCE POURING MEDIUM - 500 ml.

COD: 842511 Greutate 540 gr Bucata: 1
Pret 252.70 Mdl
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Mediu pentru suprafețe strălucitoare și lustruite CADENȚĂ MEDIU DE STICLA - 120 ml.

COD: 842814 Greutate 146 gr Bucata: 1
Pret 82.65 Mdl
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Mediu pentru efect de vărsare CADENȚĂ MEDIATURĂ - 120 ml.

COD: 842851
Pret 76.00 Mdl
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Mediu pentru textile CADENCE 70 ml

COD: 842970 Greutate 85 gr Bucata: 1
Pret 42.75 Mdl
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Medium Gel Matt, Mont Marte 75ml

COD: 842240 Greutate 91 gr Bucata: 1
Pret 45.60 Mdl
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Medium Gel Gloss, Mont Marte 75ml
Produse Top

COD: 842241 Greutate 95 gr Bucata: 1
Pret 45.60 Mdl
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Acrilic Mediu Mat, Mont Marte 135ml

COD: 842242 Greutate 157 gr Bucata: 1
Pret 68.40 Mdl
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Acrilic Mediu Gloss, Mont Marte 135ml
Produse Top

COD: 842243 Greutate 170 gr Bucata: 1
Pret 68.40 Mdl
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Acrilic Transparent Mediu 200ml
Produse Top

COD: 842046 Greutate 241 gr Bucata: 1
Pret 33.25 Mdl
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos

PRELUCRARE CU  MEDIU

 

Multe tehnici suplimentare sunt utilizate în diferite tehnici de pictură, care au un impact semnificativ asupra calității vopselelor.

Mediul este folosit pentru a îmbunătăți vâscozitatea vopselelor, a reduce densitatea acestora și a le crește transparența. Reuseste sa imbunatateasca amestecarea culorilor individuale, sa mareasca flexibilitatea si elasticitatea vopselelor, precum si aderenta acestora la suprafata.

În funcție de efectul pe care doriți să îl obțineți, puteți folosi medii pentru a dilua sau a îngroșa, pentru a spori sau a slăbi luciul vopselelor, pentru a accelera timpul de uscare, pentru a crea relief, pentru protecție finală sau temporară.

Aici veți găsi o varietate de medii pentru arte aplicate precum: pentru tratarea suprafețelor, mediu de transfer, mediu de zahăr, pentru întărire, mediu acrilic pentru pictura pe lumânări, pentru efect de vărsare, precum și medii pentru suprafețe lucioase sau lustruite.

 

APLICAREA ŞI SCOPUL MEDIILOR   PENTRU ARTE APLICATE

Este indicat să folosiți medii pentru arte aplicate sau numite și cornișe de lucru, mai ales dacă lucrați cu vopsele în ulei pentru a le dilua.

Conțin nu doar diluantul în sine, ci și ulei de in, a cărui acțiune este de a înmuia și înmuia proprietățile nedorite ale diluantului, de a proteja vopseaua de ardere sau decolorare, precum și de a-și păstra luciul natural.

Este important de reținut că mediul nu este un lac final și nu este potrivit pentru curățarea periilor.

Mediile au o compoziție de vopsea acrilică, dar fără pigment de culoare. Sunt o necesitate pentru orice proiect de mixed media deoarece pot fi folosite in locul adezivului pentru colaj, au proprietati de lipire foarte puternice si permit ca materiale precum lemnul sau hartia sa fie atasate usor si permanent pe panza. Mediile permit, de asemenea, stratificarea, precum și crearea de texturi diferite.

 

TIPURI DE MEDII PENTRU ARTE APLICATE

Există mai multe tipuri diferite de medii care diferă în ceea ce privește efectul final pe care îl dau. În general, ele sunt împărțite în puternice și grele.

 • Mediu acrilic sau de asemenea Spill medium (greu) - acesta este mediul standard care îmbunătățește proprietatea naturală a vopselelor acrilice de a se vărsa fără a le deteriora luminozitatea. Se obțin modele de gradient eficiente fără a fi nevoie de amestecarea culorilor. Este potrivit pentru diverse tehnici precum: picurare, turnare si aplicare directa pe suprafete mari.

 Cu ajutorul acestuia veți obține un contrast ridicat de culoare și un efect de scurgere. Dupa uscare, fagurele este flexibil, impermeabil si transparent in functie de raportul de amestecare sau de un efect semimat sau lucios.

 • Clasicul este doar un mediu, deoarece este cel mai răspândit produs de pe piață și poate fi găsit într-o varietate de variante. Acesta, la rândul său, este împărțit în alte două tipuri, deoarece după uscare poate avea un finisaj diferit, respectiv - mat sau lucios.

 Acest tip de mediu poate fi folosit și ca adeziv, dar poate fi folosit și în alte moduri interesante, precum amestecarea cu brocart, amestecarea cu vopsea sau utilizarea pudrei 3D. Una dintre cele mai bune calități ale sale este că odată ce se usucă devine extrem de durabilă.

 • Medii ușoare - Au o consistență mai ușoară, nu la fel de groase, chiar mai lichide, dar la fel de lipicioase ca și cele grele. Disponibil și în două versiuni mate și lucioase. Ele pot fi folosite pentru lipirea hârtiei, hârtiei absorbante, hârtiei de orez, precum și diverse decorațiuni mici, cum ar fi mărgele, mărgele, pietricele, brocart și altele.

Diferitele medii pot fi combinate fără probleme, de exemplu dacă doriți să faceți nuanța lucioasă mată, doar amestecați-o cu o cantitate mică de gesso transparent și veți avea deja un finisaj mat blând.

Gesoto, pe de altă parte, este un produs foarte versatil pe care îl poți folosi pe florile de hârtie, deoarece le va face mult mai durabile și mai strălucitoare.

 

 

DE CE ESTE BINE SĂ UTILIZAM MEDIUL  ATUNCI CÂND CREAM?

Utilizarea mediului este foarte importantă, mai ales dacă lucrați cu vopsele în ulei. Știm cu toții că cele mai frumoase efecte atunci când pictați cu vopsele în ulei pe pânză sunt rezultatul datorită tuturor straturilor de vopsea care sunt aplicate pe pânză.

Totusi, pentru ca culorile sa fie stratificate, este necesar ca fiecare dintre ele sa aiba o viteza de uscare diferita, si exact asta se realizeaza cu ajutorul mediilor.

Toată magia se întâmplă atunci când este amestecată cu vopsea în proporțiile potrivite, iar acest lucru este destul de dificil pentru artiștii și amatorii mai neexperimentați.

 

CONDIȚII DE UTILIZARE A MEDIILOR

Mediile sunt un lichid alb care devine transparent după uscare. Este utilizat pentru pretratarea suprafeței și lipește toate tipurile de materiale precum lemn, sticlă, metal, argilă polimerică și altele, oferind o tranziție la tratarea lor ulterioară.

Se aplică cu o perie, o rolă sau un tampon. În timpul funcționării, produsul nu emite substanțe nocive.

Este important să închideți foarte bine ambalajul după utilizare, pentru a-l proteja de lumina directă a soarelui și de îngheț.

Când sunt uscate, mediile de artă aplicate formează un strat impermeabil incolor, transparent și flexibil, cu un grad ridicat de luciu. Pot fi folosite singure sau vopsite cu vopsele acrilice și cerneluri acrilice.

Se diluează cu apă, iar dacă se dorește pentru a îngroșa consistența, se poate adăuga un liant. Este important să amestecați cu mare atenție pentru a preveni formarea de bule nedorite. Se folosesc la o temperatură de aproximativ 10 grade Celsius.

Curățarea tuturor uneltelor se face numai cu apă.

Iată câteva instrucțiuni mai detaliate pentru utilizarea artelor aplicate:

 • Înainte de a începe, asigurați-vă că acoperiți foarte bine suprafața de lucru și hainele;
 • Agitați bine mediul deversat înainte de utilizare;
 • Așezați materialele de lucru, vopseaua acrilică și mediul de turnare pe suprafața de lucru;
 • Așezați fiecare culoare în recipiente separate, apoi amestecați vopseaua cu câteva părți din mediu și amestecați bine cu o spatulă;
 • Utilizați diferite tehnici pentru a vărsa vopseaua complet și pentru a obține picturi unice;
 • Când ați terminat, lăsați excesul de vopsea să se scurgă, ridicând ușor pânza de pe bază;
 • Se lasa sa se usuce cateva zile, in functie de cantitatea de mediu pe care ai adaugat-o si de temperatura camerei;
 • Mediile pot fi folosite în multe proiecte diferite atunci când lucrați cu vopsele acrilice, argilă polimerică, precum și șervețele de decoupage în tehnica decoupage.
 • Iată câteva informații suplimentare despre vopselele acrilice și argila polimerică;

Vopsele acrilice

Vopselele acrilice sunt cunoscute ca fiind una dintre cele mai comune din lume, datorită faptului că pot fi folosite direct din tuburi sau diluate cu apă pentru a crea o versiune mai strălucitoare și mai acuarelă.

Deși sunt ușor de folosit, dacă ești începător probabil că ai avea unele dificultăți. Ceea ce este bun la vopselele acrilice, însă, este că sunt extrem de ușor de învățat și ușor și rapid de a deveni un expert în utilizarea lor.

 • Când utilizați vopsele acrilice, este important să urmați aceste sfaturi:
 • Este necesar să păstrați acrilul flexibil;
 • Curățați-vă periile în mod regulat;
 • Pentru a picta pe spălături acrilice;
 • Faceți amestecarea culorilor foarte rapidă;
 • Pentru a crea muchii ascuțite

 

Polimer argilă

Argila polimerică este un material plastic sintetic folosit pentru modelarea figurilor și motivelor. Se numește argilă deoarece are proprietăți foarte asemănătoare cu materialul natural, dar spre deosebire de acesta, argila polimerică este complet artificială.

De obicei este destul de moale, aproape ca plastilina, dar dacă este copt devine tare ca porțelanul. Este folosit mai ales pentru realizarea de bijuterii, obiecte decorative si mici detalii, datorita faptului ca este foarte plastic.

 

O PARTE  DIN PRODUSELE NOASTRE

 

 • Mediu de îngroșare pentru tehnica EBRU TRAGACANT CADENCE, 500 ml .;
 • Mediu pentru suprafete lucioase si lustruite, CADENCE GLASS TILE MEDIUM, 120 ml .;
 • CADENCE POURING MEDIUM, 500 ml;
 • CADENCE GAZING MEDIUM, 120 ml .;
 • Mediu acrilic Mont Marte, lucios, 135 ml.;
 • Mediu acrilic Mont Marte, mat, 135 ml.;
 • Gel mediu Mont Marte, lucios, 75 ml.;
 • Gel mediu Mont Marte, mat, 75 ml .;
 • Mediu transparent LORCA, 75 ml .;
 • Mediu transparent LORCA, 200 ml .;
 • zahăr LORCA mediu translucid, 125 g;
 • zahăr LORCA mediu translucid, 300 g;
 • Mediu de întărire CADENCE PORCELAN MEDIUM, 250 ml ;

 

GAMA DE PREȚURI

Toate mediile pentru arte aplicate pe care le veți găsi la noi sunt la prețuri extrem de mici și accesibile, variind de la 3,75 RON la 58,25 RON.

 

DE CE EM ART?

Pe site-ul nostru actualizat veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a implementa oricare dintre ideile sau proiectele dvs. Și în cazul oricăror întrebări sau întrebări, veți fi servit și ghidat de consultanții noștri experimentați.

Toate magazinele noastre au o varietate impresionantă de medii pentru arte aplicate și tot ce veți avea nevoie pentru a vă realiza toate ideile și proiectele.

În aceeași categorie „Paste și ceară structurale” veți găsi și o gamă largă de paste și ceară antică, lacuri, materiale pentru turnare și efecte, patina, grunduri pentru medii mixte și decor și pulberi.

 

LIVRARE

Pentru comenzi si livrare, va informam ca la achizitionarea de pe site plata ramburs se poate face prin mandat postal sau prin transfer bancar. Încercăm să vă fie cât mai ușor posibil pentru dumneavoastră, clienții noștri, pentru că știm cât de valoros este timpul dumneavoastră.

Comenzile pot fi plasate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar livrările se fac în termen de 4 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.

'