EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Perle de cip naturale cu pietre pretioase Dimensiuni mai mari

În această categorie veți găsi o gamă largă de pietre semiprețioase sub formă de cipuri. Pietrele mici, în diferite forme și dimensiuni, au fost întotdeauna un material preferat pentru bijuterii, accesorii și decorațiuni nu numai datorită calităților estetice, ci și datorită proprietăților energetice ale diferitelor minerale oferite de natură.

Vezi mai mult
1 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (1)
Șnuri de piatră naturală 8-12 mm ~ 90 cm RUTIL
Produse Top

COD: 702981 Greutate 138 gr
Pret 52.00 Mdl
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos

Chips pietre naturale și semiprețioase mari

 

În această categorie veți găsi o gamă largă de pietre semiprețioase sub formă de chips. Pietrele mici în diferite forme și dimensiuni au fost întotdeauna un material preferat pentru bijuterii, accesorii și decorațiuni nu numai datorită calităților estetice, ci și datorită proprietăților energetice ale diferitelor minerale pe care ni le-a dat natura.

 

 Chips - forme bizare și aplicarea lor

 

Iubitorii de bijuterii și accesorii din pietre naturale prețioase și semiprețioase sunt conștienți de faptul că această formă de procesare a cristalelor este potrivită pentru o varietate de proiecte creative. De la bijuterii, prin talismane la suveniruri de casă, pietrele mici cu forme neregulate atrag atenția artiștilor prin asimetria lor fermecătoare.

În plus față de avantajele lor estetice, pietrele sub formă de chips au o altă calitate importantă - pot fi combinate cu o gamă largă de tipuri diferite pentru a combina mai multe zone de proprietăți curative într-una.

 

Combinații captivante și vindecătoare

 

Varietatea de culori a chipsurilor de turmalină îl face potrivit pentru diferite variații în crearea bijuteriilor de designer. Datorită energiei sale similare cu piatra solară, o brățară realizată cu o combinație a ambelor tipuri este nu numai frumoasă, ci și foarte utilă pentru persoanele care au nevoie de o doză de antidepresiv cristalin.

Frumoasele cipsuri de prenit de culoare verde pal, transformate în bijuterii, s-ar combina perfect cu onix și turmalină. Combinația energiei celor trei tipuri vă va încărca cu pace.

Cipsurile de tip aglomerat cu pietricele sunt sincronizate perfect cu onixul și chihlimbarul. Combinația își umple proprietarul de sănătate și promovează longevitatea.

Aici, la Em Art, veți găsi și serpentina unică din piatră semiprețioasă, care este nu numai captivant de frumoasă, ci și utilă împotriva mușcăturilor de insecte.

De asemenea, am pregătit o serie de sortimente în care am țesut combinații bizare de culori, forme și energii.

Știm că sideful este una dintre pietrele preferate ale multor artiști, așa că ne-am asigurat să găsim șiruri de jetoane de diferite dimensiuni.

 

Descriere

 

Această formă de prelucrare a pietrelor semiprețioase este cea mai susceptibilă la producerea diferitelor tipuri de opere de artă. Sunt folosite cel mai adesea pentru brățări, cercei sau lanțuri, care în combinație cu elemente metalice creează colecții cu adevărat unice pentru a fi autorul.

În afară de bijuterii și amulete, jetoanele sunt potrivite pentru a face suveniruri precum Arborele Banilor, panouri, pentru a face figurine și orice altceva vă puteți gândi.

Extrem de atractive sunt panourile, care sunt realizate cu aceste mici bijuterii ale naturii. Datorită paletei bogate de diferite culori, acestea pot fi transformate în picturi diferite. Sunt rezistente la lipirea căldurii, astfel încât pistolul din silicon este primul dvs. ajutor în aceste proiecte. Dacă preferați lipirea la rece, ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a obține o strălucire nedorită pe pietre, care se va forma atunci când lipiciul se usucă.

Chipsurile pot fi tratate cu diverse lacuri de finisare, vopsele acrilice și acrilate sau țesute în proiecte de lut.

 

De ce să aveti încredere în EM ART?

 

Deoarece clienții noștri sunt inspirația noastră pentru a lucra, am selectat pentru ei o selecție bogată de șiruri de diferite dimensiuni, culori și forme. Prețurile sunt în concordanță cu dorința de a vă oferi o oportunitate accesibilă pentru creativitate. În funcție de dimensiune, număr și culoare, corzile variază de la 7.5 la 25 lei. În plus, la noi veți găsi toate celelalte accesorii de care veți avea nevoie în timpul proiectului creativ într-un singur loc.

 

 Livrare

 

Fie că alegeți unul dintre cele 14 magazine sau cumpărați online, consultanții noștri vă vor ajuta cu alegerea dvs. la cumpărături. Comenzile dvs. sunt importante pentru noi, așa că oferim o solicitare de 24 de ore, șapte zile pe săptămână.

După procesarea comenzii, o veți primi în termen de patru zile lucrătoare de la primirea acesteia.

Colaborăm cu companii de curierat pentru a-l livra la adresa dorită. Plata se poate face în două moduri - prin transfer bancar sau prin mandat poștal cu ramburs.

'