EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Chrysocolla pietre naturale și semi-prețioase, Vindecare, Zodiac, Chakre, Bijuterii

Regina Cleopatra însăși a purtat întotdeauna bijuterii cu chrysocolla datorită puterii feminine liniștitoare a acestei pietre semiprețioase. Combină liniștea albastrului fără sfârșit cu vitalitatea gazonului verde. Vă oferim mărgele spectaculoase la prețuri rezonabile din mineralul captivant, care vă va reînnoi motivația creativă. Este o piatră prețioasă zodiacală pentru Taur, Gemeni și Fecioară. Chrysocolla este o piatră prețioasă pentru chakrele gâtului și inimii.

Vezi mai mult
0 articole | pagini 1/0

 

CHRYSOCOLA

 

 Adevărata putere se exprimă cel mai bine prin tandrețe - acesta este cel mai general mesaj pe care cristalul uimitor de frumos îl poartă cu natura sa magnetică.Istoricul roman Pliniu a folosit prima dată numele cristalului pentru a descrie o substanță găsită în izvoarele minerale din Tibet și Persia. Numele său provine din cuvintele grecești chrysos, care înseamnă aur și kola - lipici. Numele se referă la un material folosit de grecii antici pentru a lipi între diferite metale.

În Egiptul antic, piatra era considerată sacră datorită puterii sale de a inspira decizii înțelepte. Oamenii credeau că are putere de protecție asupra proprietarului său și îl proteja de atacurile psihice. Nu întâmplător a fost una dintre pietrele preferate ale Cleopatrei, care nu s-a despărțit de bijuteriile ei cu crizocolă.

 

TURQUAZ SAU CHRYSOCOLA?

 

Deseori cele două tipuri de pietre semiprețioase sunt confuze datorită culorii lor. De fapt, aceasta este singura marcă similară dintre cele două cristale.Compoziția crisocolei albastre o distinge printr-o structură extrem de moale, care este foarte populară pentru iubitorii de pietre prețioase. Amestecat cu dioxid de siliciu, chrysocolla capătă o structură asemănătoare gelului și se întărește pentru a forma nuanțe albastru-verzui. Duritatea acestei impurități este foarte utilă pentru maeștrii de bijuterii, deoarece îi face rezistenți la diferite tratamente.

 

VINDECARE ȘI PROPRIETĂȚI MISTICE

 

Crizocola este o piatră a Zeiței și cei care rezonează cu ea vor simți energia ei în creștere în sine. Promovează iertarea, pacea și conexiunile emoționale stabile.Dacă ai senzația că faci totul în mod monoton și conform unui anumit tipar comportamental, proprietățile magice ale pietrei te vor ajuta să-ți refaci spontaneitatea naturală.

Mai presus de toate, este considerat a fi o piatră de comunicare profundă. Seninătatea pe care o radiază nuanțele sale turcoaz este asociată cu adevărul și înțelepciunea interioară. Are capacitatea de a sublinia puterea cuvintelor și impactul pe care îl au, precum și de a consolida caracterul.

Simbol al femeilor înțelepte din întreaga lume, chrysocolla simbolizează cunoștințele exprimate prin scris, desen, muzică sau actorie.O mascotă preferată de muzicieni și un cadou minunat pentru femeile în vârstă și bunicile.Una dintre cele mai curioase credințe are legătură cu puterea cristalului de a ține o persoană acasă sau într-un anumit spațiu. Această abilitate a fost cunoscută călugărilor de secole. Un cristal util pentru pustnici și prizonieri, deoarece ameliorează anxietatea și depresia, care sunt un însoțitor constant al singurătății.În zilele noastre, piatra este folosită de oamenii care lucrează în industria computerelor, deoarece calmează stresul emoțional.Proprietățile sale de vindecare sunt în principal în domeniul tulburărilor nervoase - depresie, nevroză, paranoia și hiperactivitate.Pe lângă toate cele de mai sus, crizocola ajută la reducerea și ameliorarea durerilor menstruale, ajută la o sarcină lină.Se spune că ajută glanda tiroidă și rinichii. Este utilizat pentru hipertensiune arterială, niveluri ridicate de zahăr din sânge și boli pulmonare.Chrysocolla ajută digestia și tratează problemele asociate articulațiilor șoldului, artritei și reumatismului.Dacă suferiți de dureri musculare și crampe, atunci acest cristal și un talisman potrivit pentru a trăi.Deși nu există dovezi științifice, experții din domeniul medicinei alternative susțin că este o piatră foarte utilă pentru infecții, cicatrici și arsuri.

 

SEMNUL   ZODIAC  ȘI  PIATRA?

 

Datorită punctelor de vedere optimiste ale reprezentanților semnului zodiacal Săgetător, cristalul este unul dintre cele mai influente asupra naturii aventuroase a acestui semn zodiacal. În afară de trăsăturile caracteristice ale personajului, crizocola este asociată și cu perioada anului stabilită pentru Săgetător - 22 noiembrie - 21 decembrie, deoarece culoarea sa albastră este asociată cu începutul iernii.

 

DE CE SA  ALEGI  CHRYSOCOLLA  DE LA  EM ART RO?

 

Îți faci propriile bijuterii, ai nevoie de un cadou unic pentru o persoană dragă sau ai nevoie de o mascotă care să poarte proprietățile mistice unice ale crizocolei? Apoi aruncați o privire la bogata noastră colecție de margele, pe care am selectat-o special pentru proiectele dvs. În funcție de numărul și dimensiunea corzilor, prețurile variază între 3 și 25 de leva. Avem diferite nuanțe care nu vor trece neobservate, iar proiectele tale vor deveni opere de artă.

 

Vă oferim o paletă bogată de oportunități și modalități de cumpărături. Online sau pe site, într-unul din magazinele noastre din țară - garantăm atitudine profesională și consultare de la consultanții noștri.

 

LIVRARE

 

Comenzile online sunt acceptate 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Livrarea se face în termen de patru zile lucrătoare de la primirea comenzii, la o companie de curierat convenabilă pentru dvs. Pentru a face acest lucru cât mai ușor posibil, vă oferim două metode convenabile de plată - prin transfer bancar sau prin transfer poștal prin ramburs.

 

 
'