EMART
0

Comanda peste 3800MDL si primesti transport gratuit!  0731715486  

Pandantive semi-prețioase pentru hematite

Hematitul este o piatră unică din grupul rudelor fierului. Nuanțele sale de grafit, însoțite de o strălucire dramatică, se încadrează în multe concepte de design. Utilizați proprietățile sale magnetice pentru a echilibra, echilibra sistemul nervos fizic și îmbunătăți circulația. La EMART vei gasi pandantive din hematit magnetice si nemagnetice, dintre care unele au finisaje metalice diferite.

Vezi mai mult
0 articole | pagini 1/0

PANDATIVE  DIN  PIATRA SEMI PREȚIOSĂ  HEMATIT

 

Cunoscut de culturile antice precum asirienii și babilonienii, romanii și grecii, hematitul poartă cu sine energia voinței și a curajului. Numele său provine din cuvântul grecesc „hema”, care înseamnă „sânge”. Acest nume se datorează culorii roșu sânge care apare în miezul pietrei atunci când este tăiat.

Este compus din aproape 70% fier, iar duritatea sa il face aplicabil in multe si variate industrii, deoarece procesarea si durabilitatea ii permit sa fie taiat intr-o mare varietate de forme.

 

CE SUNT PANDATIVELE  HEMATITE?

 Pandantivele delicate pe care vi  le oferim sunt realizate din hematit nemagnetic clasa "a". Lustrul lor gri-oțel le face foarte atractive pentru realizarea de coliere, brățări și alte accesorii.

Am selectat o selecție de pandantive în formă de inimă, în formă de corn și în formă ovală, precum și o selecție asortată de o mare varietate de forme.

 

 COLIER CU PANDATIV   DIN  HEMATIT

 Pe lângă faptul că este elegant, un colier cu pandantiv din piatră semiprețioasă va fi și amuleta ta pentru a te proteja de atacurile psihice. Îți va încuraja abilitățile înnăscute și te va ajuta să te eliberezi de sugestiile care te blochează.

Pandantivele din hematit se potrivesc bine cu metale prețioase și de bază, piele și lemn.

 

BRATARA  CU PANDATIV  DIN HEMATIT

 Charmurile mici asortate sunt un plus grozav pentru brățara dvs. De farmec. Acest lucru se datorează capacității hematitei de a activa norocul și prosperitatea și de a o atrage ca un magnet. În plus, un pandantiv de hematită purtat pe brațul tău va activa energia vitală în întregul corp.

 

 

ACCESORIU  PENTRU   GLEZNA  DIN HEMATIT

 Știați că dacă aveți o problemă cu picioarele umflate și obosite, o brățară la gleznă cu pandantiv cu hematită îi va ajuta să se simtă ușurați și mai puțin  discomfort.

 

AMULET PANDATIV  DIN  HEMATIT

 Există credința că, dacă porți o amuletă din hematit, aceasta te va proteja de spiritele rele și de așa-zișii vampiri energetici.

 

CARE SEMNE ZODIACALE ATRAG PROPRIETĂȚILE MAGNETICE ALE HEMATITULUI?

 Dacă sunteți în căutarea unui cadou potrivit pentru reprezentanții zodiei berbec sau vărsător, nu ezitați să le surprindeți cu o bijuterie din hematită. Sunt atrași de energia pe care o poartă. Scorpionul se va bucura si de beneficiile pe care le va aduce hematitul in viata lui.

 

FAPT CURIOS

 Observați pentru o perioadă lungă de timp o bijuterie din piatră. Dacă simți că începe să-și schimbe temperatura, acesta este un semn că pericolul se profilează pentru tine.

 

ÎNGRIJIREA  PENTRU HEMATIT

 Deoarece această piatră, care este construită în mare parte din fier,  grija pentru ea ar trebuii  să fie ca pentru metal. Aceasta înseamnă că nu este indicat să-l udați sau să-l supuneți la frecare, deoarece vă puteți pierde strălucirea metalică orbitoare. Piatra are un aspect extrem de variabil. Cunoscut pentru luciul său metalic minunat, hematitul vine în roșu, maro și chiar în culori argintii, iar formele sale pot fi cristaline, fibroase, micacee și multe altele.

În ciuda aspectului său foarte variabil, un lucru îl distinge și îl face bine recunoscut – dunga roșiatică care este întotdeauna prezentă în compoziția sa.

 

PREȚ

 Vestea bună este că pandantivele din hematit sunt potrivite pentru orice buget. Valoarea lor pe site-ul nostru variază în funcție de tipul de bijuterii. La noi vei gasi si toate accesoriile necesare pentru realizarea de bijuterii dupa modelul tau.

 

LIVRARE

 Pentru că prețuim timpul dvs., vă puteți face cererea 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Odată ce comanda este acceptată, livrarea așteptată va fi la dumneavoastră în termen de patru zile lucrătoare. Pentru a fi cât mai ușor, ți-am pregătit două metode de plată - prin transfer bancar sau prin transfer poștal folosind ramburs la livrare.

'